Chris Rock en Amber Heard
Volledig scherm
Chris Rock en Amber Heard © ANP/ getty

Chris Rock maakt Amber Heard met de grond gelijk: “Geloof alle vrouwen, behalve haar”

CelebritiesKomiek Chris Rock (57), die onlangs nog een klap kreeg van Will Smith omdat hij een ongepast grapje had gemaakt over diens vrouw, deinst er nog altijd niet voor terug om met gevoelige zaken te lachen. Tijdens zijn laatste stand up comedy-show in Londen had hij het over Amber Heard en Johnny Depp. “Vanaf het moment dat je een drol legt in bed, ben je schuldig aan alles.”

7 reacties

 • Elena Vermeulen

  4 weken geleden
  Het is allemaal fake gelijk al die hollywoodsterren
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Amber neemt stevige medicatie, manic depression, schizofrenia, agressie, angsten, is bi-polair, op audio gehoord, wanneer ze Johnny zijn vinger mutuleerde vroeg de verpleegster of ze haar medicatie moest verhogen. Ze liep op hoge hakken en niet op glas zoals ze zei. Personal assistant verklaarde onder eed dat Mevrouw "2" flessen wijn per dag drinkt, sterke maag heeft ze wel, Johnny was juist afgekickt en ze dronk dit waar hij bij stond. Psychatrie zal het beste zijn.
 • Bert Vandamme

  1 maand geleden
  Ik heb het al gezegd, de enige plaats waar dat mens thuishoort is in de psychiatrie
 • Nisa Özcelik

  1 maand geleden
  Chris Rock is wel echt degene die hier een mening over mag hebben😂
 • Youssef Graidia

  1 maand geleden
  Om eerlijk te zijn geloof ik Amber ook niet meer, als het waar zou zijn wat Johnny haar allemaal aandeed, dan ga je toch gewoon weg van hem ipv het te ondergaan. Ze noemt hem zelfs een baby op een gegeven moment, dat doe je toch niet als je vreest wat zijn reactie zou kunnen zijn... Ik was er niet bij maar in mijn ogen strookt haar versie gewoon niet met zijn vorige huwelijken of met haar reactie tout court.
 1. Justin Timberlake zegt sorry voor ‘houterige dansmoves’: “Ik heb een lang gesprek gehad met mijn voeten”
  Play
  Celebrities

  Justin Timberlake zegt sorry voor ‘houterige dansmoves’: “Ik heb een lang gesprek gehad met mijn voeten”

  Justin Timberlake (41) ging afgelopen weekend viraal met zijn ‘foute dansmoves’. Tijdens zijn optreden op het Something in the Water-festival in Washington D.C. deed hij de ‘Beat Ya Feet’-dans, maar daar kwam veel commentaar op. Op zijn Instagrampagina heeft de zanger sorry gezegd voor de virale video: “Ik heb een lang en individueel gesprek gehad met mijn voeten. Ze mogen me dit nooit meer aandoen”, grapt Timberlake.