Chris Rock krijgt staande ovatie bij eerste optreden sinds Oscars: “Ik ben alles nog aan het verwerken”

Chris Rock trad woensdag voor het eerst sinds de Oscaruitreiking van afgelopen zondag op, waar hij een klap kreeg van acteur Will Smith. De komiek kreeg in Boston een staande ovatie van de bezoekers van zijn comedyshow. Veel wilde hij echter niet kwijt over het incident.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Will Smith biedt Chris Rock excuses aan na mep op Oscaruitreiking: “Mijn gedrag was onvergeeflijk”
  PREMIUM
  Celebrities

  Will Smith biedt Chris Rock excuses aan na mep op Oscaruit­rei­king: “Mijn gedrag was onvergeef­lijk”

  De tik die Will Smith (53) heeft uitgedeeld aan Chris Rock (57) op de Oscars krijgt een staartje. Dat laat de Academy weten in een verklaring. “We zijn officieel begonnen met een formeel onderzoek naar het incident en zullen verdere gevolgen onderzoeken.” De acteur heeft intussen wel z'n excuses aangeboden. “Mijn gedrag was onaanvaardbaar en onvergeeflijk.”
 1. Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfronteerd door haar slachtoffers: “Ik was gewoon een seksspeeltje met een hartslag”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfron­teerd door haar slachtof­fers: “Ik was gewoon een seksspeel­tje met een hartslag”

  Ghislaine Maxwell is veroordeeld voor seksueel misbruik in de zaak rond Jeffrey Epstein. De strafmaat werd dinsdag bepaald door de rechtbank: 20 jaar cel. Te weinig, zo vinden haar slachtoffers, die alles op alles hebben gezet om de straf zo zwaar mogelijk te maken. “Ik heb twee keer zelfmoord proberen plegen omwille van wat ze mij heeft aangedaan”, aldus Sarah Ransome, één van de vrouwen die deze week kwam getuigen.