Chelsea Handler.
Volledig scherm
Chelsea Handler. © AFP

Chelsea Handler ruziet met ex 50 Cent over Trump

CelebritiesHet valt Chelsea Handler vies tegen dat haar ex 50 Cent zijn steun voor president Donald Trump heeft uitgesproken. Op Twitter laat de comedian aan de muzikant weten dat hij niet meer haar favoriete ex is.

 1. Amerikaanse privédetective over dood Whitney Houston: “Ze was niet alleen toen ze stierf”
  PREMIUM
  Celebrities

  Amerikaan­se privédetec­ti­ve over dood Whitney Houston: “Ze was niet alleen toen ze stierf”

  Op 11 februari 2012, aan de vooravond van de Grammy Awards-uitreiking, overleed Whitney Houston, 48 jaar jong. “Er zijn nog veel te veel onbeantwoorde vragen rond haar. Een nieuw en grondiger onderzoek is de enige manier om de waarheid te achterhalen.” Privédetective Paul Huebl maakt er een erezaak van. “Ik ben er zeker van dat uit een nieuwe autopsie zal blijken dat ze vermoord werd. Dat werd nooit onderzocht, omdat de politie er automatisch van uitging dat ze drugs had genomen. Er werd letterlijk gezegd: “Wie kan het wat schelen.” Ik wil eerherstel voor Whitney Houston. Deze zaak móet heropend worden!”
 2. Na steunbetuiging aan presidentskandidaat Biden: Dwayne Johnson overstijgt kaap van 200 miljoen volgers op Instagram
  Celebrities

  Na steunbetui­ging aan presidents­kan­di­daat Biden: Dwayne Johnson overstijgt kaap van 200 miljoen volgers op Instagram

  Dwayne ‘The Rock’ Johnson is met 200 miljoen volgers de meest gevolgde Amerikaanse man op Instagram, dit deelde hij mee in een tweet. De acteur vergaarde de afgelopen week veel volgers nadat hij openlijk bekend maakte Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden te steunen. Samen met o.a. enkele Jenners, Justin Bieber en Ariana Grande behoort Johnson tot de 10 meest gevolgde celebs ter wereld.
 1. Nancy uit 'Ik Vertrek' aangeslagen bij stinkende ontdekking
  Play

  Nancy uit 'Ik Vertrek' aangesla­gen bij stinkende ontdekking

 2. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"