Charlize Theron
Volledig scherm
Charlize Theron © Photo News

Charlize Theron voedt zoon als een meisje op: “Ze keek me aan en zei: ‘Ik ben geen jongen’”

CelebritiesCharlize Theron (43) heeft bevestigd dat ze haar oudste kind, Jackson (7), als een meisje opvoedt. Die geruchten deden al langer de ronde, nadat het kind in jurken en met lang, gevlochten haar gezien werd. 

10 reacties

 • Kim Eeckhout

  4 jaar geleden
  Wat een kortzichtige reacties terug... we leven bij sommigen nog in een ander tijdperk blijkbaar... het kan een fase zijn, maar tijdens die fase kan je daar toch gewoon in meegaan? Wat maakt het uit?
 • Josepha Van Vlaanderen

  4 jaar geleden
  Prachtige vrouw maar veel mooier met haar blonde haar!!
 • Fred Hawken

  4 jaar geleden
  Idioterij, hoe kan een kind van drie daar nu over oordelen. Achttien, dan zijn ze groot genoeg voor eigen keuzes en zelfs dan.
 • paul vdkerckhove

  4 jaar geleden
  Ach ze doen maar , de waarheid weet je toch maar in de prille puberteit .
 • Ronny Verschueren

  4 jaar geleden
  Het is nochthans simpel als er een piemeltje aan hangt is het een jongetje
 1. Amanda Bynes moet wellicht langer op psychiatrische afdeling blijven, bronnen beweren dat de actrice al dagen op straat leefde
  Celebrities

  Amanda Bynes moet wellicht langer op psychiatri­sche afdeling blijven, bronnen beweren dat de actrice al dagen op straat leefde

  Er zijn meer details opgedoken omtrent het incident rond Amanda Bynes (36). Eerder deze week raakte bekend dat de ‘She’s The Man’-actrice opgenomen was op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis nadat bleek dat ze naakt rondgelopen had door de straten van Los Angeles. De kans dat de voormalige steractrice zo direct naar huis mag, is volgens bronnen dan ook redelijk klein.
 2. Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”
  CELEBRITIES

  Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”

  De 14-jarige vete tussen de muzikale broers Liam (50) en Noel Gallagher (55) zou kunnen opgelost worden met één telefoontje. Die laatste laat weten aan zijn broer dat hij eindelijk wil verzoenen en spreekt zelfs van een mogelijke Oasis-reünie. Al lijkt Liam dat nog niet meteen van plan. “Hij heeft veel goed te maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de fans”, klinkt het bij de muzikant.
 3. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden”
  Celebrities

  Vrouw van dementeren­de Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinne­rin­gen levend houden”

  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.