Ben Affleck
Volledig scherm
Ben Affleck © EPA

Celebs en superrijken zoeken massaal een lief via exclusieve dating-app: “Amper 8% van de kandidaten wordt toegelaten”

CelebritiesWereldberoemd en op zoek naar een lief? Tja, dan kan je niet terugvallen op Tinder. Gelukkig is er Raya, een exclusieve datingapp voor de extreem rijken, die maar 8% van alle kandidaten op haar platform toelaat. Zo kunnen ook celebrities via het internet op zoek naar een geschikte date. 

4 reacties

 • Christophe catteeuw

  2 jaar geleden
  Wat een wereld, een selectie van rijken, om nadien gepluimt te worden en u reputatie te verzieken.
 • maudy van leeuwen

  2 jaar geleden
  Ons kent ons. De rijken en celebs hebben het meestal al onder elkaar gedaan, niet dat dit een garantie is op succes, want scheiden doen ze evengoed.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Geef mij maar een "gewone" man.
 • karel van zand

  2 jaar geleden
  Screenshot is toch makkelijk te nemen., gewoon even nadenken..
 1. Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spears-documentaire: “Ik wil gewoon mijn leven terug”
  Play
  Celebrities

  Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spe­ars-documentai­re: “Ik wil gewoon mijn leven terug”

  Netflix heeft de volledige trailer gelost van de explosieve Britney Spears-documentaire. In de eerste beelden van ‘Britney vs. Spears’ horen we onder meer hoe de zangeres vertelt dat ze haar leven terug wilt. “Ik heb dezelfde rechten als iedereen.” Britney (39) is niet blij met de nieuwe documentaire. “Dit is weer een ongeautoriseerde documentaire waar ze geen goedkeuring voor heeft gegeven”, aldus de insider.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.