Ben Affleck
Volledig scherm
Ben Affleck © EPA

Celebs en superrijken zoeken massaal een lief via exclusieve dating-app: “Amper 8% van de kandidaten wordt toegelaten”

CelebritiesWereldberoemd en op zoek naar een lief? Tja, dan kan je niet terugvallen op Tinder. Gelukkig is er Raya, een exclusieve datingapp voor de extreem rijken, die maar 8% van alle kandidaten op haar platform toelaat. Zo kunnen ook celebrities via het internet op zoek naar een geschikte date. 

4 reacties

 • Christophe catteeuw

  2 jaar geleden
  Wat een wereld, een selectie van rijken, om nadien gepluimt te worden en u reputatie te verzieken.
 • maudy van leeuwen

  2 jaar geleden
  Ons kent ons. De rijken en celebs hebben het meestal al onder elkaar gedaan, niet dat dit een garantie is op succes, want scheiden doen ze evengoed.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Geef mij maar een "gewone" man.
 • Karl Van der Zande

  2 jaar geleden
  Screenshot is toch makkelijk te nemen., gewoon even nadenken..
 1. Van giftige wanhoopsdaad tot zwangerschap na verkrachting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoonlijk verhaal
  Celebrities
  18

  Van giftige wanhoops­daad tot zwanger­schap na verkrach­ting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoon­lijk verhaal

  “Abortus is een basisrecht", leest één van de vele protestspandoeken in de Verenigde Staten. Het land lijkt wel in een teletijdmachine te stappen als de abortuswet wordt teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen nu elk apart of vrouwen een zwangerschap mógen afbreken. Uit alle hoeken klinkt kritiek. Ook celebrity’s uiten massaal hun ongenoegen en maken gretig gebruik van hun voorbeeldfunctie. Zo is het onder meer voor Nicki Minaj en Lady Gaga het uitgerekende moment om hun abortusverhaal te vertellen. “Ik dacht dat ik zou sterven.”