Instagram
Volledig scherm
© Instagram

CELEBS 24/7. Megan Fox & Kourtney Kardashian poseren topless en herken jij de ‘Harry Potter’-acteur op deze foto?

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • Marc Van Leeuwen

  4 weken geleden
  Toch zonde van die tattoo. Alsof je kind je heeft volgekriebeld. Alleen, het gaat er nooit meer af. En er zijn er die zich overal hebben laten onderkliederen. Zeker bij jonge prachtige vrouwen is het doodzonde! Een mooie egale huid is prachtig. Ieder vlekje leidt sowieso af! Laat staan inkvlek(ken).Vroeger was het iets voor zeelui of marginalen. De promotie hiervan verminkt onze jeugd. Wellicht het achterliggende plan van: weg met ons en als we vol ink staan zien we er minder blank uit?
 1. BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”
  Play
  Showbits

  BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”

  Ligt er vandaag een nieuw blootblad in de krantenwinkel? Zo lijkt het wel, maar het is Story dat uitpakt met drie poedelnaakte BV’s op de cover. Niemand minder dan Kristof Goffin (Dertigers), zangeres Loredana (2Fabiola) en ex-miss en kersverse mama Joke Van de Velde gaan uit de kleren. Aanleiding is het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ waarin Dina Tersago en Andy Peelman onderzoek voeren naar de nieuwe preutsheid in Vlaanderen. Dina gaat voor het programma ook naakt. Ook nu krijgen de BV’s veel reacties, vertellen ze aan Desna en Jarne. “Doe dat toch niet, raadden familie en vrienden mij aan”, vertelt Kristof Goffin in een nieuwe ‘Showbits’.