Celebs
Volledig scherm
Celebs © Instagram

CELEBS 24/7. Dua Lipa en haar vriendinnen dragen matching bikini’s en de eerste beelden van Harry en William in ‘The Crown’ zijn gelost

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

2 reacties

 • Ruben Vanbuel

  3 maanden geleden
  Wij plebs geraken nergens nog zonder pasje en de elite doet lekker wat ze wil. Geweldig evolutie van onze samenleving. Vele schrijvers hebben ons gewaarschuwd, maar we kunnen het niet tegenhouden.
 • Andy de Wolf

  3 maanden geleden
  elke dag zien we meerdere artikels van 'bekende mensen' op vakantie. en wij maar thuisblijven terwijl jullie het er nog eens goed insmeren.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.