Photo News / Instagram
Volledig scherm
© Photo News / Instagram

CELEB 24/7. Matching outfits voor Kanye West en zijn nieuwe vlam Julia Fox & Rosie Huntington-Whiteley pronkt met haar zwangere buik

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

 1. Gwyneth Paltrow lanceert luxeluiers met edelstenen als publiciteitsstunt: “Het is gemaakt om ons kwaad te maken”
  Play
  Celebrities

  Gwyneth Paltrow lanceert luxeluiers met edelstenen als publici­teits­stunt: “Het is gemaakt om ons kwaad te maken”

  De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow (49) heeft met haar lifestylemerk Goop een luxeluier gelanceerd. Of dat stond deze week toch te lezen op de socials van Goop. De luiers zouden gemaakt zijn van alpacawol en edelstenen bevatten. Daar hangt een stevig prijskaartje aan: een pak van 12 luiers zou 115 euro kosten. Er kwamen dan ook heel wat verontwaardigde reacties op het item.
 2. “Ik weet waarom hij me niet in de ogen wil kijken. Omdat hij schuldig is”: hard tegen hard in kruisverhoor Amber Heard
  Play
  Celebrities
  7

  “Ik weet waarom hij me niet in de ogen wil kijken. Omdat hij schuldig is”: hard tegen hard in kruisver­hoor Amber Heard

  Voor de tweede dag op rij wordt Amber Heard (36) aan een kruisverhoor onderworpen door Camille Vasquez (37), een van de advocaten van Johnny Depp (58). En dat ging er bij momenten bitsig aan toe. “Met alle respect, maar dat was mijn vraag niet.” Haar getuigenis leidde eerder al tot enkele straffe uitspraken, zoals dat ze niet al het beloofde geld heeft gedoneerd aan de goede doelen. Volg haar getuigenis hier live.