.
Volledig scherm
. © Instagram

CELEB 24/7. Grote liefde tussen Katy en Orlando en Paris Hilton ziet het magisch

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

  • patrick de bock

    4 maanden geleden
    Madonna ziet er goed uit? Niet moeilijk met 750 gr schmink op haar smoel. Zonder die camouflage ziet ze er misschien wel 73 uit. Waarom draagt ze altijd handschoenen denk je? Juist, omdat haar handen laten zien hoe oud ze is…
  1. Freek blijft slapen bij influencerskoppel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

    Freek blijft slapen bij influen­cers­kop­pel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

    Céline Dept en Michiel Callebaut zijn samen CEMI voor hun meer dan 15 miljoen volgers op Youtube en TikTok. Influencers, pur sang, en van het eerste uur. Met meerdere keren per week nieuwe filmpjes over voetbal, voetbaltruukjes, online trends en creatieve challenges. Ze hebben een eigen kledinglijn, eigen schoenen, een Gouden K (van Ketnet) voor een uit de hand gelopen coronalied, en bijna een eigen achtbaan in Plopsaland. Al stak een online petitie daar toen een stokje voor. Kortom: beroemdheden. Freek Braeckman mag bij hen blijven slapen en krijgt een uniek beeld achter de schermen van het populairste influencersduo van het land.