Carice van Houten als Melisandre in ‘Game of Thrones’.
Volledig scherm
Carice van Houten als Melisandre in ‘Game of Thrones’. © Humo

Carice van Houten wilde stoppen met acteren na ‘Game Of Thrones’: “Ik zat er niet lekker in m’n vel”

CelebritiesOndanks dat ‘Game of Thrones’ haar bekend maakte bij een groot internationaal publiek, voelde Carice van Houten (44) er zich niet op haar plek. Ze verloor het spelplezier, had geen zin meer in acteren en overwoog zelfs om iets anders te gaan doen.

0 reacties

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Actrices Halina Reijn (45), Carice van Houten (44) en Maaike Neuville (37) schitteren samen in ‘Red Light’: “De prostitutiewereld is minder zwart-wit dan we denken”
  PREMIUM

  Actrices Halina Reijn (45), Carice van Houten (44) en Maaike Neuville (37) schitteren samen in ‘Red Light’: “De prostitu­tie­we­reld is minder zwart-wit dan we denken”

  Drie vrouwen. Drie geschiedenissen. Drie verschillende dromen, ambities en angsten. Maar dan, plots vervlechten hun levens zich met elkaar. Het is, op z’n allerkortst, de samenvatting van de VTM-reeks Red Light. Een zinderende, donkere, zwoele en bij momenten gewelddadige tv-reeks tegen de achtergrond van vrouwenhandel en prostitutie. Leading ladies Halina Reijn (45), Carice van Houten (44) en Maaike Neuville vertellen aan onze reporter wat de serie voor hen betekent: “Red Light is een reeks over vrouwen, door vrouwen en verteld vanuit een vrouwelijk perspectief.”
 1. Hollywoodjournalisten klappen uit de biecht over de vervelendste sterren: “Sinds 1996 op de zwarte lijst van Tom Cruise”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Hollywood­jour­na­lis­ten klappen uit de biecht over de vervelend­ste sterren: “Sinds 1996 op de zwarte lijst van Tom Cruise”

  Dat ‘Bridgerton’-ster Regé-Jean Page (31) niet te zien zal zijn in het tweede seizoen van de populaire Netflix-reeks heeft volgens de geruchtenmolen weinig te maken met een overvolle agenda, maar wel met een overdaad aan kapsones. Page is zeker niet de eerste en enige celeb die het al eens uithangt. Onze Hollywoodreporter legde haar oor te luisteren bij enkele collega’s. “Bruce Willis is de ultieme klootzak."
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je