Cardi B en haar (bijna ex-)man, rapper Offset
Volledig scherm
Cardi B en haar (bijna ex-)man, rapper Offset © Photo News

Cardi B reageert op roddels van overspel: “Ik ben gewoon klaar met ruziemaken”

CelebritiesRapper Cardi B (27) heeft het gehad met de wilde verhalen en leugens die rondgaan over haar aanstaande scheiding van echtgenoot, rapper Offset (28). Ze ontkent dat hij haar opnieuw zou bedrogen hebben en maakt de echte reden van hun scheiding bekend. 

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Het tragische levensverhaal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Het tragische levensver­haal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”

  Vijftien jaar geleden, op 4 september 2006, stierft Steve Irwin. De Australiër – die wereldwijd bekend werd als ‘The Crocodile Hunter’ – trotseerde hapgrage krokodillen, venijnige slangen en dodelijke spinnen. Maar de steek van een relatief onschuldige pijlstaartrog werd hem op z’n 44ste fataal. In het eerste deel van z’n straffe levensverhaal staan we stil bij z’n gelukkige jeugdjaren en de ontmoeting van de liefde van z'n leven. “Als zesjarig jochie vangt hij zijn eerste giftige slang.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Cardi B ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online
  Celebrities

  Cardi B ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online

  Cardi B (27) is niet van plan om haar mond te houden. Via Twitter haalt de rapper fel uit naar Melania Trump (50), nadat de first lady een toesprak gaf tijdens de Republikeinse Nationale Conventie die door de partijleden warm werd onthaald. “Amerika heeft veel meer vrouwen nodig zoals Melania Trump en veel minder zoals Cardi B”, reageerde ook voormalige Republikeinse Congreskandidaat DeAnna Lorraine op de speech. En dat is bij Cardi B klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat geschoten.