Camila Cabello bij The One Show.
Volledig scherm
Camila Cabello bij The One Show. © BBC

Camila Cabello laat per ongeluk blote borst zien in preutse tv-show: “Wou dat ik tijdmachine had”

CelebritiesZangeres Camila Cabello (25) heeft per ongeluk haar blote borst laten zien tijdens een live interview op de Britse tv. De presentatoren van het doorgaans preutse programma boden hun excuses aan, maar een andere gast zag zijn kans schoon om grapjes te maken. Camila gaat viraal met haar reactie.

15 reacties

 • Joseph swaenen

  9 maanden geleden
  Wat hebben die Amerikanen met hun borsten en tepels jongens toch. Op YouTube in hun blote kont dat is geen probleem , maar een tepeltje daar zal God u voor straffen!! Wel ik heb er ook 2 en iedereen mag ze zien, mijn tegels.
 • jos meurrens

  9 maanden geleden
  Niets schokkend te zien :-)
 • Jade Vanden Breen

  9 maanden geleden
  Oh mij god de mannen hier!! Ongelukken gebeuren!! Waarom is het zo belangrijk om commentaar te hebben over iemand waarvan er per ongeluk een borst is getoond! Het is gewoon het menselijke lichaam, niets sexueel er aan! Word toch eens wakker!!
 • MARC VAN BUGGENHOUT

  9 maanden geleden
  Wat een heisa zeg voor amper iets gezien te hebben. Is er geen ander nieuws ?
 • Helga Geuens

  9 maanden geleden
  Ohoooo,een blote borst..moord en brand
 1. Countryzanger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”
  Play
  Celebrities
  3

  Countryzan­ger Jake Flint sterft enkele uren na zijn huwelijk: “Het is niet de bedoeling dat mensen zoveel pijn voelen”

  Zaterdag moest een topdag worden voor singer-songwriter Jake Flint en zijn kersverse bruid Brenda. Helaas veranderde hun trouwdag in een regelrechte hel toen Flint die nacht overleed. Hoe dat kon gebeuren, is voorlopig nog onbekend. De countryzanger werd 37 jaar oud. “We zouden nu onze trouwfoto’s moeten bekijken, maar in plaats daarvan moet ik kleding uitzoeken om mijn man in te begraven.”
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”
  Celebrities

  ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”

  Het is geen geheim dat het er niet altijd even koosjer aan toe ging op de set van ‘One Tree Hill’. Enkele actrices hebben zich namelijk al meermaals uitgesproken over het vermeende misbruik achter de schermen van de populaire reeks. Maar nu getuigen Sophia Bush (40) en Hilarie Burton (40) dat ze ook naast de set gedwongen werden tot dingen waar ze niet achter stonden: “We moesten die fotoshoot doen.”