Caitlyn Jenner.
Volledig scherm
Caitlyn Jenner. © Brunopress

Caitlyn Jenner verliest gouverneursverkiezingen in Californië

CelebritiesCaitlyn Jenner (71) wordt niet de nieuwe gouverneur van Californië. De ‘Keeping Up With The Kardashians-ster deed een gooi naar de functie, maar de huidige democratische gouverneur Gavin Newsom won, dat schrijven verschillende Amerikaanse media.

 1. “We geloven jou!” Fan spreekt steun uit voor Johnny Depp tijdens prijsuitreiking
  Play

  “We geloven jou!” Fan spreekt steun uit voor Johnny Depp tijdens prijsuit­rei­king

  Johnny Depp mocht de carrièreprijs in ontvangt nemen op het Spaanse San Sebastian Film Festival, een controversiële beslissing van het festival. De acteur wordt er namelijk van beschuldigd zijn ex-vrouw Amber Heard geslagen te hebben. Depp bedankte iedereen die hem in deze moeilijke tijd heeft gesteund. Ook in het publiek zaten mensen die hem steunen. “We houden van jou!” en “We steunen jou!” werd er geroepen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.