Caitlyn Jenner
Volledig scherm
Caitlyn Jenner © REUTERS

Caitlyn Jenner neemt het op voor de Kardashians en voor transgendergemeenschap

CelebritiesHoewel Caitlyn Jenner (70) sinds haar transitie een compleet nieuw leven is gaan leiden, waakt ze nog steeds als een leeuwin over haar dochters Kendall en Kylie, en haar ex-vrouw Kris en stiefdochters Kim, Kourtney en Kylie. Dat blijkt uit een, inmiddels verwijderde, Instagram post van Caitlyn.

  1. Sam De Bruyn emotioneel over overleden oma: “Zij maakte de oorlog mee en vond die minder erg dan de eenzaamheid in het woonzorgcentrum”
    Play
    HLN TALKS

    Sam De Bruyn emotioneel over overleden oma: “Zij maakte de oorlog mee en vond die minder erg dan de eenzaam­heid in het woonzorg­cen­trum”

    Sam De Bruyn, die onlangs zelf kampte met een burn-out, is ervan overtuigd dat we met de huidige pandemie een zwakke maatschappelijke schakel niet erkennen. Hij vraagt zich af hoe we de psychologische nasleep van de coronacrisis ooit kunnen oplossen. “We weten er niets over. Daarom moeten we op school van jongs af aan veel meer leren over psychologische problematieken”, stelt De Bruyn in het gesprek met Magali De Reu in ‘HLN Talks’.