Brooke Shields.
Volledig scherm
Brooke Shields. © AFP

Brooke Shields over interview uit haar tienerjaren: “Ik kreeg seksueel getinte vragen”

CelebritiesBrooke Shields (56) blikt in een podcast terug op haar in de jaren 80 controversiële reclamecampagne voor het merk Calvin Klein. De actrice droeg toen een jeansbroek en een blouse die haar blote buik toonde. Net iets té sexy vonden veel lezers, met bakken kritiek als gevolg. Brooke zelf had het echter vooral moeilijk met een specifiek interview na de hele heisa. “Ik kreeg seksueel getinte vragen.”

2 reacties

 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Zou dat misschien te maken hebben met de inhoud van haar blauwe film?...
 • Karel Van der Merwe

  2 maanden geleden
  Wie gebeurtenissen die in het verleden plaatsvonden beoordeelt vanuit de normen en waarden van vandaag, die kan daarmee zijn leven lang bezig zijn.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Verlovingsring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”
  Celebrities

  Verlovings­ring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”

  Dat Machine Gun Kelly (31) en Megan Fox (35) het meest bizarre Hollywoodkoppel van het moment zijn, wisten we al langer. Onlangs verschenen ze vastgeketend aan elkaars nagels op een feestje. Daarnaast dronken ze na hun recente verloving elkaars bloed, maar er blijkt nog meer te zijn. De ring die Fox van haar verloofde kreeg, bevat blijkbaar doornen, want “liefde is pijn”.