Volledig scherm
© AFP

Britney Spears wil dat zaak tegen vader openbaar wordt: “Mijn fans mogen alles weten”

CelebritiesBritney Spears (38) wil de zaak tegen haar vader openbaar maken. De zangeres wil haar vader niet langer als bewindvoerder van haar financiën, maar daar gaat hij niet mee akkoord. Ze dient nu een verzoek in om de rechtszaak niet langer achter gesloten deuren te houden. 

 1. Zorgen om Britney Spears nemen toe na nieuwe uitspraak van rechter: “Ze heeft hulp nodig, en snel!”
  PREMIUM
  Celebrities

  Zorgen om Britney Spears nemen toe na nieuwe uitspraak van rechter: “Ze heeft hulp nodig, en snel!”

  Wat er is toch aan de hand met Britney Spears (38)? Het is dé vraag die momenteel wordt gesteld op sociale media, zeker nu de uitspraak die de rechter heeft gedaan in de zaak rond het wettelijk gezag over de zangeres niet openbaar zal worden gemaakt. Dat meldt ‘The Blast’ op basis van documenten van de rechtbank in Los Angeles. Het doet Britney’s fans en volgers alweer vermoeden dat er de afgelopen tijd iets grondig misgelopen is.
 2. ‘Harry Potter’-ster onherkenbaar na fors gewichtsverlies: “Niemand spreekt mij nog aan”
  Celebrities

  ‘Harry Pot­ter’-ster onherken­baar na fors gewichts­ver­lies: “Niemand spreekt mij nog aan”

  De Britse acteur Harry Melling (31), die de rol van Harry Potters gemene neef Dudley Dursley of Dirk Duffeling speelde in de films, wordt anno 2020 nog amper herkend door zijn rol. De 31-jarige acteur wist de afgelopen tijd heel wat kilo’s kwijt te spelen en wordt daardoor niet meer gelinkt aan de populaire filmreeks. Melling ziet het echter als een zegen en een tweede kans in zijn carrière, vertelt hij aan People.
 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias