Britney Spears.
Volledig scherm
Britney Spears. © Instagram

Britney Spears verliest belangrijke rechtszaak tegen vader en zet weer schaar in kapsel

CelebritiesBritney Spears (39) blijft zeker nog tot september 2021 onder curatele van haar vader Jamie (68) staan. Dat kreeg de zangeres volgens Amerikaanse media afgelopen woensdag te horen tijdens een besloten zitting. Intussen liet de popster op sociale media weten dat ze weer de scharen in haar haar heeft gezet. Bezorgde fans moeten hierdoor denken aan 2007, toen Spears een inzinking kreeg en haar hoofd kaal schoor. Het absolute dieptepunt voor de zangeres.

1 reactie

 • Danny De Graeve

  2 maanden geleden
  Onozel zitten springen op de dansvloer op haar liedjes was oooh zo tof.. Maar nu laten haar fans haar vallen als een baksteen. Kijk eerst naar jezelf alvorens je je commentaar geeft op een een ander. Misses en misters perfect. Het zijn haar centen! Doe er mee wat je wil meid en geef het vooral niet aan schijnheilige leed vermakers zoals velen hieronder ons.
 1. Lady Gaga ontroostbaar na ontvoering 2 hondjes en schietpartij op hondenuitlater: beloning van 500.000 dollar voor ultieme tip
  Celebrities

  Lady Gaga ontroost­baar na ontvoering 2 hondjes en schietpar­tij op hondenuit­la­ter: beloning van 500.000 dollar voor ultieme tip

  Ryan Fischer (30), de hondenuitlater van popzangeres Lady Gaga, is woensdagavond op straat neergeschoten in Hollywood. Hij kreeg vier kogels in de borst, waarna twee van de drie hondjes van Gaga gestolen werden door de daders. De zangeres heeft een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor wie meer informatie kan bezorgen over de misdaad. Ondertussen zijn ook beelden opgedoken van de overval en schietpartij zelf.
 2. Vader van Britney Spears spreekt voor het eerst: “Ik probeer haar enkel te beschermen”
  Celebrities

  Vader van Britney Spears spreekt voor het eerst: “Ik probeer haar enkel te beschermen”

  De saga over de ruzie tussen popster Britney Spears (39) en haar vader Jamie, die al twaalf jaar haar vermogen beheert, gaat van kwaad naar erger. De relatie tussen vader en dochter is de afgelopen maanden drastisch verslechterd. Volgens Jamie (68) hebben de twee elkaar niet meer gesproken sinds de zangeres in augustus de rechter verzocht dat hij opstapt. Tegen CNN laat de vader van Britney nu voor het eerst in zijn kaarten kijken.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3
  Play
  tv

  Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3