Britney Spears
Volledig scherm
Britney Spears © Britney Spears

Britney Spears reageert voor het eerst op beruchte docu: “Ik heb twee weken gehuild”

CelebritiesIn een post op Instagram heeft Britney Spears (39) voor het eerst iets gezegd over de documentaire ‘Framing Britney Spears’ die begin februari uitkwam. “Ik heb niet naar de volledige documentaire gekeken, want ik werd erg verdrietig van de stukken die ik heb gezien.” 

1 reactie

 • Linda Heintjens

  1 jaar geleden
  Ik kan mij niet van het gevoel ontdoen, dat zij in wezen een gewone, gevoelige vrouw is, met een manipulatieve omgeving! Dat zie ik bij de andere" sterretjes" niet!
 1. Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards
  Play
  Celebrities

  Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards

  Kanye West maakt een zeldzame publieke verschijning op de BET Awards 2022 om de Lifetime Achievement Award uit te reiken aan zijn vriend Sean ‘Diddy’ Combs. West is al even niet meer in het openbaar gezien en bedekt zich ook nu volledig in het zwart. In zijn speech kan er alvast wel een grapje van af: “Diddy hielp me bij mijn vrouwenkeuze... Maar hier staan we dan, bedankt hoor, vriend.”
 2. Meghan Markle reageert op terugdraaiing van de abortuswetgeving: “Mannen moeten van zich laten horen”
  Royalty

  Meghan Markle reageert op terugdraai­ing van de abortuswet­ge­ving: “Mannen moeten van zich laten horen”

  Het was afgelopen vrijdag een gitzwarte dag in Amerika toen het nieuws bekendraakte dat het Amerikaanse hooggerechtshof het recht op abortus had teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen vanaf nu volledig zelf of vrouwen al dan niet een zwangerschap mogen beeïndigen. Heel wat celebrity’s uitten al hun ongenoegen tijdens concerten en op sociale media, maar nu laat ook de Duchess of Sussex, Meghan Markle (40), van zich horen.