Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

“Britney Spears heeft net m’n telefoon geleend”: getuigenissen leggen pijnlijke details van curatele bloot

Celebrities“Haar vader noemde haar een hoer en een vreselijke moeder.” Achter de schermen van Britney Spears’ bewindvoering ging het er allerminst gemoedelijk aan toe. Dat blijkt uit nieuwe getuigenissen die journalist Ronan Farrow — zoon van Mia Farrow en Woody Allen — kon bemachtigen. Hij ontdekte hoe Britney al van in het begin van de curatele probeert te ontsnappen aan haar vader, Jamie Spears, én kreeg ook voor het eerst haar moeder Lynne aan het spreken. Al lijkt die zo haar eigen zwijgplicht te hebben.

7 reacties

 • paul van gorp

  3 maanden geleden
  heel eenvoudig toch, andere "bewindvoerder" aanstellen om alle verdachtmakingen te counteren en gelijk evalueren of dat wel noodzakelijk is, zij is inderdaad een meerderjarige vrouw die in principe volledig haar eigen leven leidt (of lijdt).
 • Ronny Biesen

  3 maanden geleden
  Ik zie het anders. Ze is oude genoeg om haar eigen leven te leiden, of dit nu goed gaat of ze gaat de afgrond in. Het is en blijft haar leven. De vader natuurlijk geeft zijn gouden melkkoe niet graag weg. Dan kan hij niet meer aan het fortuin en misschien krijgt hij niks meer van haar. Misschien terecht zijn straf.
 • jozef van hoof

  3 maanden geleden
  Voor mij heeft haar vader alleen het beste voor zichzelf voor
 • Sam Bel

  3 maanden geleden
  Ze zal gegarandeerd geen gemakkelijk mens zijn... maar het is en blijft een volwassen vrouw. Als ze liever met haar benen open ligt ipv toe, dan is dat haar recht. En Mr maes er zijn genoeg ouders die beter nooit kinderen hadden gehad.Egoïsme is hier vaak waarom. Als vader en moeder vinden dat ze recht hebben op het succes omdat ze de kans hebben gegeven aan het talent van hun dochter, dan is het beste voor je kind ver zoek. Geld en macht is hier centraal. Te veel volk op de wereld. Kweken maar
 • Stijn Vandamme

  3 maanden geleden
  @Joannes Ik kan je verzekeren dat veel ouders niet in staat zijn om objectief het beste te doen voor hun kinderen.. En dan spreek ik nog van normale ouders en gezinnen.. Ik kan je verzekeren dat het in arme gezinnen nog minder goed lukt, ik zie constant de gevolgen daarvan in de jeugdzorg als vrijwilliger. En waar gebrek aan geld een probleem is, als er VEEL geld bij komt te kijken ga je dat minstens even erg zien gebeuren dat het eigen EGO niet kan worden uitgeschakeld om objectief te zijn
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).