Britney Spears
Volledig scherm
Britney Spears © Jordan Strauss/Invision/AP

Britney Spears haalt uit naar eigen zoon: “Je wil gewoon dat ik je vader 46.000 dollar per maand blijf geven”

CelebritiesHet maakte Britney Spears (40) woedend om te zien hoe haar zoon Jayden (15) openlijk praatte over haar en hun beschadigde moeder-zoonrelatie. De jongeman gaf een interview aan ‘ITV News’ waar hij zei dat de band met zijn moeder “misschien hersteld kon worden” en dat haar onthullende posts op sociale media enkel zijn “om aandacht te krijgen.” De popster plaatste maandag, een inmiddels verwijderde, audioboodschap op Instagram en ging serieus tekeer. “Je bent net zoals mijn andere familieleden. Je vond het stiekem leuk om naar me te kijken alsof er iets mis met me was.”

3 reacties

 • Dirk Van Nuffel

  3 maanden geleden
  De gans met de gouden eieren,zo wordt Britney Spears gezien door haar gehele familie,inclusief haar zonen en Ex Kevin Federline.Mentaal instabiel volgens hen en vele anderen.Maar Blijkbaar wel stabiel genoeg bevonden door hen om te voorzien in al hun financiële noden.Never ending story die meer dan waarschijnlijk ook zo zal eindigen met haar huidige echtgenoot.
 • Fanny Konings

  3 maanden geleden
  Ze kan het maar niet begrijpen hé
 • Jam Jirmusch

  3 maanden geleden
  Ook es hoog tijd dat de Britney fans eens gaan beseffen dat hun idool verre van stabiel is in plaats van alles op haar familie te steken.
 1. Van John Travolta tot Jamie Lee Curtis: celebrity's reageren massaal op overlijden van ‘Cheers’-ster Kirstie Alley
  Celebrities

  Van John Travolta tot Jamie Lee Curtis: celebrity­'s reageren massaal op overlijden van ‘Cheers’-ster Kirstie Alley

  Dinsdagochtend sijpelde het nieuws binnen dat actrice Kirstie Alley (71) is komen te overlijden. Naar verluidt zou kanker haar fataal geworden zijn. Daar de ster nog niet lang op de hoogte was van de ziekte, slaat het nieuws van haar dood in als een bom. Althans zo blijkt uit de reacties van menig celebrity’s, onder wie ook haar co- ‘Cheers’-sterren.