Britney Spears.
Volledig scherm
Britney Spears. © AFP/AP - Fotomontage HLN

Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatiserend, krankzinnig en deprimerend”

CelebritiesBritney Spears (39) en haar nieuwe juridische team hebben een nieuw persoon aangedragen voor het curatorschap, dat nu wordt uitgevoerd door haar vader Jamie. Dat meldt TMZ. Haar nieuwe advocaat Mathew Rosengart zou een verzoek hebben ingediend om accountant Jason Rubin de nieuwe toezichthouder te maken. Het feit dat Britney Spears een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen macht meer over haar kan uitoefenen, is volgens haar advocaat “traumatiserend, krankzinnig en deprimerend.”

1 reactie

 • Sven Vanlierde

  1 jaar geleden
  Iedereen moet verantwoordelijk kunnen zijn voor zijn eigen financiën. Als ze hun geld dan uiteindelijk verkwisten is dat hun zaak en moeten ze ook op de blaren zitten. Maar niemand mag in iemand anders zijn plaats beslissen wat er moet gebeuren als de persoon dat zelf niet wil. De vrijheid van het individu om te laten wat hij of zij wil wordt steeds maar meer aan banden gelegd en als iemand gevaarlijk is dan is dat terecht, maar anders laat de mensen vrij zijn om zelf hun leven te organiseren.
 1. “Huis Jamie Lynn Spears gekocht van Britney’s geld”
  Celebrities

  “Huis Jamie Lynn Spears gekocht van Britney’s geld”

  Een penthouse aan het strand in Destin, Florida, ter waarde van zo’n 850.000 euro, is volgens The Sun gekocht door Britney Spears (39), maar wordt regelmatig bewoond door haar jongere zus Jamie Lynn (30). Het pand staat geregistreerd onder de naam Bridgmore Timber LLC, een bedrijf dat volgens belastingpapieren toebehoort aan Britney. En dat is opvallend, omdat Jamie Lynn beweert ‘nog nooit geld of iets anders van haar zus te hebben aangenomen’.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”
  Celebrities

  Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”

  Ondanks het feit dat Britney Spears (39) slechts 55 uur officieel getrouwd was met haar jeugdliefde Jason Alexander (38), weerhoudt dat haar ex-man er niet van om voor haar op te komen. Alexander was eerder al een opvallende aanwezige bij de ‘Free Britney’-protesten in Los Angeles en stelt zich ook nu verdedigend op. Zo stelt hij dat hij en Britney eigenlijk helemaal niet wilden scheiden, maar dat dat hen werd opgedragen door vader Jamie en zijn team.
 4. Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”
  Celebrities

  Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”

  Britney Spears (39) is niet meer te stoppen. Na haar emotionele getuigenis in de rechtbank, die ondertussen al dateert van 23 juni, neemt de zangeres geen blad meer voor de mond. Zo haalde Britney op sociale media al eerder uit naar haar familie en in een nieuw bericht op haar Instagramaccount doet de popzangeres nu hetzelfde. “Geloof me, ik heb nog lang niet alles verteld.”