Britney Spears.
Volledig scherm
Britney Spears. © AFP/AP - Fotomontage HLN

Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatiserend, krankzinnig en deprimerend”

CelebritiesBritney Spears (39) en haar nieuwe juridische team hebben een nieuw persoon aangedragen voor het curatorschap, dat nu wordt uitgevoerd door haar vader Jamie. Dat meldt TMZ. Haar nieuwe advocaat Mathew Rosengart zou een verzoek hebben ingediend om accountant Jason Rubin de nieuwe toezichthouder te maken. Het feit dat Britney Spears een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen macht meer over haar kan uitoefenen, is volgens haar advocaat “traumatiserend, krankzinnig en deprimerend.”

1 reactie

 • Sven Vanlierde

  2 maanden geleden
  Iedereen moet verantwoordelijk kunnen zijn voor zijn eigen financiën. Als ze hun geld dan uiteindelijk verkwisten is dat hun zaak en moeten ze ook op de blaren zitten. Maar niemand mag in iemand anders zijn plaats beslissen wat er moet gebeuren als de persoon dat zelf niet wil. De vrijheid van het individu om te laten wat hij of zij wil wordt steeds maar meer aan banden gelegd en als iemand gevaarlijk is dan is dat terecht, maar anders laat de mensen vrij zijn om zelf hun leven te organiseren.
 1. Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”
  Celebrities

  Britney Spears waarschuwt haar familie in nieuw bericht op Instagram: “Ik ben nog lang niet uitgepraat”

  Britney Spears (39) is niet meer te stoppen. Na haar emotionele getuigenis in de rechtbank, die ondertussen al dateert van 23 juni, neemt de zangeres geen blad meer voor de mond. Zo haalde Britney op sociale media al eerder uit naar haar familie en in een nieuw bericht op haar Instagramaccount doet de popzangeres nu hetzelfde. “Geloof me, ik heb nog lang niet alles verteld.”
 2. "Ik vond niet dat ze naar rehab moest": hoe Mitch Winehouse tien jaar na de dood van Amy nog steeds miljoenen opstrijkt
  PREMIUM
  Celebrities

  "Ik vond niet dat ze naar rehab moest": hoe Mitch Winehouse tien jaar na de dood van Amy nog steeds miljoenen opstrijkt

  Precies tien jaar geleden trof een bodyguard het levenloze lichaam van de 27-jarige Amy Winehouse aan in haar flat in Londen, omringd door enkele lege flessen wodka. Net zoals Britney Spears (39) moest ze het doen met een vader die maar wat graag de controle over haar leven hield en van haar succes profiteerde. Ook nu nog blijft Mitch (70) miljoenen binnenrijven - al deed hij volgens omstaanders veel te weinig om zijn dochter van haar droeve lot - en vele verslavingen - te redden. Had hij haar niet beter toch naar rehab gestuurd?