Britney Spears en de zaak 'Free Britney' #freebritney
Volledig scherm
Britney Spears en de zaak 'Free Britney' #freebritney © AFP/AP - Fotomontage HLN

Britney Spears bedankt fans voor ‘bevrijding’: “Ik heb geen woorden en heb twee uur lang gehuild”

CelebritiesBritney Spears (39) heeft haar fans via sociale media bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun in de strijd om de bewindvoering die haar vader Jamie (69) voert. Vader Spears werd afgelopen week door rechter Penny per direct afgezet als toezichthouder, omdat de huidige situatie volgens de rechter onhoudbaar was. Britney zegt niet zo ver te hebben kunnen komen zonder haar fans.

 1. Internet heeft dolle pret met naaktfoto’s van Britney Spears: “Een cursus Photoshop zou geen slecht idee zijn”
  Celebrities

  Internet heeft dolle pret met naaktfoto’s van Britney Spears: “Een cursus Photoshop zou geen slecht idee zijn”

  Britney Spears (39) geeft zichzelf wel vaker bloot op Instagram, maar deze week deelde de zangeres toch wel een aantal zeer opvallende foto’s op sociale media. Op de beelden zien we hoe Britney poedelnaakt poseert voor een bad. De aandacht gaat echter niet alleen naar het adamskostuum van de zangeres, maar ook naar de badkuip op de achtergrond. De kiekjes in kwestie zijn namelijk overduidelijk bewerkt. Al ligt het volgens Britney zelf gewoon aan het bad...
 2. Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt
  Play
  Celebrities

  Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt

  Tijdens de tour van Michael Bublé zorgde zijn zoon Noah (8) voor een verrassing voor wanneer zijn papa weer thuis was. Hij leerde de zanger zijn nummer ‘I’ll Never Not Love You op de piano spelen. Op Instagram postte Michael Bublé een video waarin het nummer zingt met Noah die hem begeleid. Bublé heeft het duidelijk moeilijk om het droog te houden. ‘Meer talent in zijn vingers dan ik in mijn hele lichaam’, schreef Bublé bij het Instagrambericht. Noah is het zoontje dat te maken heeft gehad met leverkanker, maar ondertussen genezen is en in goede gezondheid verkeerd.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.