Regé-Jean Page
Volledig scherm
Regé-Jean Page © LIAM DANIEL/NETFLIX

‘Bridgerton’-ster Regé-Jean Page heeft ‘zijn hertogin’ gevonden in een Londense schrijfster

CelebritiesWie had gehoopt om nog snel een date met de begeerlijke ‘Bridgerton’-ster Regé-Jean Page (31) te regelen op Valentijn, is eraan voor de moeite. De acteur heeft namelijk al een vriendin, zo blijkt uit foto’s van de Britse krant de Daily Mail. 

0 reacties

 1. Netflix-hits ‘Bridgerton’ en ‘The Crown’ moeten vechten om dezelfde filmlocaties: “Er is maar een klein aantal villa’s in Engeland dat geschikt is”
  TV

  Net­flix-hits ‘Bridgerton’ en ‘The Crown’ moeten vechten om dezelfde filmloca­ties: “Er is maar een klein aantal villa’s in Engeland dat geschikt is”

  Fans van historische drama’s kunnen meer dan ooit hun hartje ophalen bij Netflix. ‘The Crown’ en ‘Bridgerton’ - het ene al wat realistischer dan het andere - zijn twee van de meest succesvolle programma’s op de streamingzender. Er is alleen één klein probleempje in verband met de opnames voor komende seizoenen: beide shows hebben dezelfde locaties nodig om te filmen. En dat gaat natuurlijk niet zomaar.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?