Brad Pitt en Angelina Jolie.
Volledig scherm
Brad Pitt en Angelina Jolie. © EPA

Brad Pitt reageert op beschuldigingen van mishandeling: “Het doelwit van persoonlijke aanval”

CelebritiesBrad Pitt (58) heeft zijn “verantwoordelijk genomen voor dingen die hij heeft gedaan in zijn verleden, maar hij zal geen verantwoordelijkheid nemen voor dingen die hij niet heeft gedaan”. Dat heeft één van zijn advocaten laten weten aan ‘The New York Times’, nadat de krant details naar buiten bracht over vermeende mishandeling door de acteur.

 1. Ondanks nieuwe onthullingen van Angelina Jolie: FBI niet van plan om onderzoek naar Brad Pitt te heropenen
  Celebrities

  Ondanks nieuwe onthullin­gen van Angelina Jolie: FBI niet van plan om onderzoek naar Brad Pitt te heropenen

  Er was deze week opnieuw veel te doen rond Brad Pitt en Angelina Jolie. De 47-jarige actrice blijkt namelijk de ‘Jane Doe’ te zijn die de FBI heeft aangeklaagd op grond van de Freedom of Information Act. Jolie vraagt zich af waarom het onderzoek naar haar toenmalige echtgenoot Brad Pitt (58) werd afgesloten, na beschuldigingen van fysieke en verbale mishandeling in 2016.
 2. Sting moet optreden in Amsterdam beëindigen door stemproblemen: “Ik kom terug”
  Play
  Celebrities

  Sting moet optreden in Amsterdam beëindigen door stemproble­men: “Ik kom terug”

  Het is niet de versie van ‘Every Breath You Take’ die men gewoon is. Maar het is wél de versie die de fans van Sting (71) te horen kregen in de AFAS Live zaal in Amsterdam. Sting kampte namelijk met zodanig veel zangproblemen tijdens zijn optreden, dat het concert vroegtijdig moest beëindigd worden. Eerst probeerde hij nog om verschillende liedjes akoestisch te spelen, maar ook dat hielp niet veel. De zanger belooft wel om een nieuwe datum voor het concert te zoeken en het in te halen.
 1. Zanger Maluma niet gediend met vraag over mensenrechten in Qatar en stormt weg: “Je bent onbeleefd!”
  Play
  Celebrities

  Zanger Maluma niet gediend met vraag over mensenrech­ten in Qatar en stormt weg: “Je bent onbeleefd!”

  De Colombiaanse zanger Maluma stormt plots weg tijdens een interview met de Israelische televisie ‘Kan News’. De reporter vroeg Maluma net wat zijn kijk was op de mensenrechtenschendingen in Qatar. Ondanks de afwezigheid van popsterren zoals Shakira en Dua Lipa, gaat Maluma er namelijk wél zonder probleem optreden. Al is de 28-jarige zanger duidelijk niet gediend met de vraag. Terwijl hij wegstormt kan hij het niet laten nog eens zijn ongenoegen over de vraag te uiten. “Dit doe je niet, je bent onbeleefd!”, roept Maluma.
 2. Angelina Jolie doet boekje open over ruzie op privéjet: “Brad Pitt greep één van de kinderen bij de keel en sloeg de ander in het gezicht”
  CELEBRITIES

  Angelina Jolie doet boekje open over ruzie op privéjet: “Brad Pitt greep één van de kinderen bij de keel en sloeg de ander in het gezicht”

  De vechtscheiding tussen Angelina Jolie (47) en Bad Pitt (58) laait opnieuw op. De ‘Maleficent’-actrice beweert dat haar ex-man niet alleen haar, maar ook hun kinderen mishandelde tijdens de beruchte vlucht in 2016. De vermeende mishandeling kwam aan bod in de rechtszaak die loopt over hun gezamenlijke Franse wijngaard Chateau Miraval, die ze kochten in 2008. “Onze kinderen zijn getraumatiseerd”, aldus Jolie, die naar eigen zeggen ook zelf door haar ex bij de haren werd gegrepen.