Nathan Meads en Brad Pitt
Volledig scherm
Nathan Meads en Brad Pitt © Instagram

Brad Pitt-lookalike moet datingapps verwijderen omdat geobsedeerde vrouwen hem stalken: “Ik ben niet op zoek naar mijn Angelina”

CelebritiesEen 35-jarige vrijgezel zijn en als twee druppels water op Brad Pitt lijken. Het klinkt als een droom, maar er is ook flinke keerzijde aan de medaille. Lookalike en vader Nathan Meads kan niet meer online dates scoren omdat vrouwen enkel geïnteresseerd zijn in de echte Hollywoodster of hem blijven lastigvallen. “Vrouwen verwijten me dat ik een nepprofiel heb of beginnen met letterlijk te stalken”, zegt de Brit.

2 reacties

 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Moest een man dit doen bij vrouwen worden we meteen aangeklaagd
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Nooit begrepen wat al die meiden in Brad Pitt gezien hebben. Best goeie acteur. Zijn beste roll vindt in die in Glorious Bastards. Maar verder ziet die me er veel te verwijfd uit.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.