Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brad Pitt haalt (meer dan één) slag thuis in scheidingsoorlog met Angelina Jolie

CelebritiesBrad Pitt (55) heeft dit jaar veel reden om dankbaar te zijn. Zijn zes kinderen - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne - zijn collectief op het vliegtuig gestapt om samen met hun vader de feestdagen door te brengen. Een enorme overwinning voor de acteur, die al sinds 2016 in een bittere (v)echtscheiding verwikkeld zit met Angelina Jolie (44). En het is niet de enige slag die Brad Pitt thuis haalt, wel integendeel.

3 reacties

 • bvba ED&S

  1 jaar geleden
  Miraval de lekkerste rosé wijn die er is zonder enige twijfel !
 • Frank Slaets

  1 jaar geleden
  Het is een fijne modeste kerel .
 • ERIK M. VAN MALDEREN

  1 jaar geleden
  Gelukkige vent, ik heb al acht jaren geen één vakantie met mijn twee dochters kunnen hebben, ik wens ze veel geluk.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?