Kanye West
Volledig scherm
Kanye West © AFP


Twitteraccount van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controversiële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”

CelebritiesRapper Kanye ‘Ye’ West (45) heeft voor de zoveelste keer controversiële uitspraken gedaan tijdens een interview. Dit keer had hij het over Hitler, en stelde hij dat we “de nazi’s niet constant zouden mogen dissen”. Intussen is de rapper ook verbannen van Twitter omdat hij een hakenkruis gepost had. Dat bevestigde topman Elon Musk.

19 reacties

 • Sara Peeters

  2 maanden geleden
  Hij heeft hulp nodig, dat is duidelijk. Frappant is aan deze zaak dat vrijheid van meningsuiting toch grenzen heeft. Musk legt grenzen op Twitter dat is ook voor het eerst.
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Iedereen weet de feiten van de moorden in concentratiekampen. Dit is echt onvoorstelbaar..
 • Martine Verack

  2 maanden geleden
  Ik denk dat hij ook een fijze los zit in zijn hoofd. Zeker weten 🤣
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Intussen is hij eindelijk terug van twitter geknikkerd (heeft veel te lang geduurd). Dit is geen vrije meningsuiting, met dergelijke woorden zet Kanye aan tot haat. Het bekende oude liedje, het is altijd de schuld van een ander (in dit geval de muziekindustrie dat zijn gedoe spuigzat is) als het minder goed gaat.
 • Eric Grosemans

  2 maanden geleden
  Zelfs voor Musk is vrije meningsuiting niet absoluut. En terecht. Niet alles kan onder de vlag van "meningsuiting".
 1. BINNENKIJKEN. “In het zwembad vonden duidelijk ruige feestjes plaats": luxueuze villa van Whitney Houston te koop
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. “In het zwembad vonden duidelijk ruige feestjes plaats": luxueuze villa van Whitney Houston te koop

  Elf jaar na het overlijden van Whitney Houston komt haar vroegere buitenverblijf opnieuw op de markt. De luxueuze villa, waar de zangeres en haar man extravagante feestjes gaven, wordt verkocht voor zo’n 2 miljoen euro. In de plaats krijg je een permanente herinnering aan het leven van Whitney. “Ik was er trots op dat ik ’s avonds kon tv-kijken in de zetels die zij had uitgekozen.”