De Meilandjes hebben alle reserveringen voor hun bed and breakfast moeten annuleren. Hun chateau is alleen coronaproof bij een halve bezetting en daar wil de familie niet aan.
Volledig scherm
De Meilandjes hebben alle reserveringen voor hun bed and breakfast moeten annuleren. Hun chateau is alleen coronaproof bij een halve bezetting en daar wil de familie niet aan. © ANP

Boerderij van de Meilandjes is bijna verkocht: “Het is gelukt!”

CelebritiesDe familie Meiland heeft hun woonboerderij in Hengelo bijna verkocht. Op Instagram deelt Erica een foto van haar en Martien met de duimen omhoog voor het bordje, waarop ‘verkocht onder voorbehoud’ staat. “Het is gelukt, in de stille verkoop! Nu op zoek naar een nieuw stulpje”, schrijft ze erbij.

 1. Freek blijft slapen bij influencerskoppel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Freek blijft slapen bij influen­cers­kop­pel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Céline Dept en Michiel Callebaut zijn samen CEMI voor hun meer dan 15 miljoen volgers op Youtube en TikTok. Influencers, pur sang, en van het eerste uur. Met meerdere keren per week nieuwe filmpjes over voetbal, voetbaltruukjes, online trends en creatieve challenges. Ze hebben een eigen kledinglijn, eigen schoenen, een Gouden K (van Ketnet) voor een uit de hand gelopen coronalied, en bijna een eigen achtbaan in Plopsaland. Al stak een online petitie daar toen een stokje voor. Kortom: beroemdheden. Freek Braeckman mag bij hen blijven slapen en krijgt een uniek beeld achter de schermen van het populairste influencersduo van het land.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.