VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Bo Van Spilbeeck: "Mijn kinderen mogen papa blijven zeggen"

D-Day voor VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck (58), die gisteren voor het eerst publiekelijk aantrad als de vrouw die ze quasi haar hele leven heeft willen zijn. «Ik heb véél ge­probeerd om toch maar niet te moeten toegeven aan het verlangen om een vrouw te zijn — ik ben als volwassene zelfs met modeltreintjes gaan spelen — maar het bleek sterker dan mezelf», aldus blonde Bo, die de hemel dankt dat haar haar echtgenote en hun twee kinderen meestappen in haar transgenderverhaal..  

48 reacties

 • Baldr VanHoek

  5 jaar geleden
  Helaas het blijft een man. De lichaamsverhoudingen kloppen niet. Vrouw wordt je niet uit gevoel. Je mag denken van wel maar ombouwen helpt niet. De natuur zich subtiel in elkaar en niet oppervlakkig want wat ons onderscheid is meer dan wat borsten en een piemel.
 • Lieve Demeulemeester

  5 jaar geleden
  Succes met de komende operaties en hopelijk zien we je gauw terug op het scherm! Respect voor je warme gezin!
 • Martin Machiels

  5 jaar geleden
  Na Catherine Moerkerke en Elke Pattyn de mooiste vrouw op VTM.
 • Pedro Gonzalez

  5 jaar geleden
  En ..... VTM doet er ook een zaakje aan. Wie zou er nu eens niet willen naar Bo kijken als ze een intervieuwtje afneemt?
 • Wilfried Van der Jeught

  5 jaar geleden
  Je was een goede journalist en je blijft een goede journaliste . Niemand kan negatief zijn tenzij ze problemen hebben met zichzelf.