Florence Pugh
Volledig scherm
Florence Pugh © Photo News

‘Black Widow’-ster Florence Pugh heeft het gehad met commentaar over haar veel oudere vriend: “Het zijn jullie zaken niet”

CelebritiesFlorence Pugh (25) krijgt veel lof voor haar rol in de Marvel-film ‘Black Widow’, maar tegelijk krijgt ze ook bakken negatieve kritiek te verwerken over iets heel anders: haar relatie. Pugh is namelijk samen met Zach Braff, die meer dan twintig jaar ouder is dan zij. “Ik zal zelf wel beslissen van wie ik mag houden.” 

3 reacties

 • Ivan Willems

  3 weken geleden
  De wereld zou beter zijn als ieder zich met zijn eigen problemen moeit. Zeker is het dat op liefde geen jaartal ka gekleefd worden.
 • Bert Van Geffen

  3 weken geleden
  Laat je zeker niet kapot maken door de pers want die hebben reeds vele levens op hun geweten...
 • Ruben Beylemans

  3 weken geleden
  En ze heeft zeker gelijk.Op liefde staat geen leeftijd.Daar kan niemand anders over oordelen.Ik zou zeggen,veel geluk met de relatie.Het is allemaal perfect mogelijk.
 1. Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatiserend, krankzinnig en deprimerend”
  Celebrities
  1

  Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatise­rend, krankzin­nig en deprime­rend”

  Britney Spears (39) en haar nieuwe juridische team hebben een nieuw persoon aangedragen voor het curatorschap, dat nu wordt uitgevoerd door haar vader Jamie. Dat meldt TMZ. Haar nieuwe advocaat Mathew Rosengart zou een verzoek hebben ingediend om accountant Jason Rubin de nieuwe toezichthouder te maken. Het feit dat Britney Spears een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen macht meer over haar kan uitoefenen, is volgens haar advocaat “traumatiserend, krankzinnig en deprimerend.”