Cara Delevingne is tegenwoordig bijna onherkenbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Cara Delevingne is tegenwoordig bijna onherkenbaar. © Backgrid/ getty

Bizarre gedrag van onherkenbare Cara Delevingne baart haar familie zorgen: “Ze heeft dringend hulp nodig”

CelebritiesOverdreven spraakzaam, ‘vreemde’ manier van doen, gekneusde benen en ingevallen ogen. De wereld maakt zich zorgen om Cara Delevingne (30). Het Britse model haalde deze week alle krantenkoppen met haar bizarre gedrag. Donderdag nog, toen vriendin Margot Robbie op bezoek ging en met tranen in haar ogen buitenkwam. Haar omgeving zou een interventie plannen, en dat is niet voor het eerst. “Ik probeerde mezelf bewusteloos te slaan door met mijn hoofd tegen een boom te stoten.”

0 reacties

 1. “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson
  PREMIUM
  Celebrities

  “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson

  Seksfeestjes in de Playboy-mansion, het triootje van een beroemde Hollywoodacteur... De memoires van Pamela Anderson (55) moeten nog verschijnen, maar het is nu al duidelijk dat ze geen onderwerp uit de weg gaat. In de eerste vrijgegeven fragmenten vertelt de ‘Baywatch’-actrice niet alleen over haar wilde leven in Hollywood, maar laat ze ook voor het eerst in haar ziel kijken. Ze vertelt openlijk over gewelddadige relaties en het misbruik waar ze als kind mee te maken kreeg. “Als je vriend zijn penis staat te wassen aan de gootsteen, dan weet je dat hij je bedriegt.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.