Gal Gadot en haar echtgenoot Yaron hebben een fenomenaal uitzicht op de oceaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Gal Gadot en haar echtgenoot Yaron hebben een fenomenaal uitzicht op de oceaan. © HLN

BINNENKIJKEN. ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot heeft nu ook een pied-à-terre in Malibu

CelebritiesZe geeft momenteel gestalte aan Wonder Woman, maar ook in het echte leven haalt Gal Gadot (35) moeiteloos de status van superheldin. In sneltempo werd ze de voorbije jaren de rijzende ster in Hollywood die een beetje actie nooit verafschuwt.

 1. Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Zelfs goede vriend Seth Rogen laat hem vallen: hoe voormalige rijzende ster James Franco persona non grata werd

  Jarenlang was hij een van de populairste acteurs in Hollywood én een van de meest begeerde vrijgezellen op de markt. Maar ondertussen ziet het leven van James Franco (43) er helemaal anders uit. Nadat de acteur door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik, keert ook zijn beste vriend Seth Rogen (39) hem nu de rug toe. “Momenteel niet meer van plan om nog met hem samen te werken”, klonk het in interview met Sunday Times. De gloriejaren van de voormalige golden boy zijn dan ook voorgoed verleden tijd.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"