'Twilight'-acteur Taylor Lautner heeft een koper gevonden voor zijn miljoenenvilla.
Volledig scherm
'Twilight'-acteur Taylor Lautner heeft een koper gevonden voor zijn miljoenenvilla. © WireImage/Redfin - Fotomontage HLN

BINNENKIJKEN. 'Twilight'-acteur Taylor Lautner vindt koper voor villa van 4,6 miljoen euro

CelebritiesTaylor Lautner (30) heeft een koper gevonden voor zijn huis ter waarde van 5 miljoen dollar (4,6 miljoen euro), schrijft entertainmentsite TMZ. De villa van de ‘Twilight’-acteur ligt in de plaats Agoura Hills in Californië.

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  12 maanden geleden
  9/10e te groot.
 1. Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”
  PREMIUM
  Celebrities

  Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”

  Meer dan veertig jaar na haar vroegtijdige overlijden blijft Romy Schneider een icoon van de Europese cinema. Vanaf 24 maart loopt in Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van de Duitse actrice. Romy was amper zeventien toen ze doorbrak met haar vertolking van de tragische keizerin Sissi. Maar ook het privéleven van de Duitse zat vol drama. In twee delen blikken we terug op haar turbulente biografie. Vandaag staan we stil bij het begin van haar carrière en de moeilijke relatie met haar moeder en stiefvader. “Romy noemde hem in interviews ‘een pooier’.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.