Robbie Williams zet z'n landhuis te koop voor bijna 8 miljoen euro.
Volledig scherm
Robbie Williams zet z'n landhuis te koop voor bijna 8 miljoen euro. © Getty Images for Bauer/KOS - Fotomontage HLN.

BINNENKIJKEN. Robbie Williams zet Engels landhuis te koop voor bijna 8 miljoen euro

CelebritiesRobbie Williams (47) pakt zijn koffers en vertrekt uit het Britse dorpje Compton, dat vlak bij Londen ligt. De wereldberoemde zanger had er een riant optrekje, dat hij nu van de hand doet voor zo’n 7,8 miljoen euro. De indrukwekkende villa staat op een lap grond die meer dan 300.000 vierkante meter telt. 

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. BINNENKIJKEN. Van immense ranch tot ‘bunker’ in Malibu: dit zijn de luxueuze eigendommen van Kanye West
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Van immense ranch tot ‘bunker’ in Malibu: dit zijn de luxueuze eigendom­men van Kanye West

  Kanye West (44) heeft z'n vastgoedportfolio nog wat verder uitgebreid, en dat met een optrekje in ons eigenste Belgenlandje. De Amerikaanse superster heeft namelijk een luxueus appartement gekocht op de Kanaal-site van de gerenommeerde kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt (74). De nieuwe aankoop is echter slechts één van de vele groteske eigendommen die de rapper bezit. Van een ranch in Wyoming tot een ‘bunker’ in Malibu: in deze optrekjes kan de superster tot rust komen.