De villa van Miley Cyrus
Volledig scherm
De villa van Miley Cyrus © HLN

BINNENKIJKEN. Popster Miley Cyrus gaat samenwonen met haar vriend

CelebritiesDe superpopulaire Miley Cyrus (27) heeft een huis gekocht in Hidden Hills, een wijk van Los Angeles die de laatste jaren erg geliefd is bij de grote sterren. In dat zeer riante huis gaat ze samenwonen met haar vriend, de Australische zanger Cody Simpson (23). En zo keert Miley eigenlijk terug naar de buurt waar ze ooit woonde. De eerste villa die ze als jonge popster kocht, was namelijk ook in Hidden Hills gelegen. Die ruilde ze nadien in voor chique woningen in achtereenvolgens Beverly Hills, Studio City en ­Malibu Beach.

 1. BINNENKIJKEN. Een bad van goud en een reusachtige kunststudio: Kendall Jenner toont haar villa in Los Angeles
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Een bad van goud en een reusachti­ge kunststu­dio: Kendall Jenner toont haar villa in Los Angeles

  Kendall Jenner (24) geeft voor het nieuwe nummer van interieurmagazine ‘Architectural Digest’ een exclusieve rondleiding in haar enorme villa in Los Angeles. Haar stulpje ademt een bohemian sfeer uit en aardetinten domineren het interieur. Andere blikvangers zijn een grote kunststudio, een gouden badkuip - waarin het model drie keer per week geniet van wat me-time - en een zwembad uit de jaren 90.
 2. Van kwaad naar erger: ex-vrouw Phil Collins eist miljoenen en weigert huis te verlaten
  Celebrities

  Van kwaad naar erger: ex-vrouw Phil Collins eist miljoenen en weigert huis te verlaten

  Orianne Cevey, de 46-jarige ex-vrouw van Phil Collins (69), weigert mee te werken aan de wensen van haar ex. Nadat Collins erachter kwam dat zijn ex vrij onverwacht met een andere man getrouwd is, eiste hij dat ze het huis in Miami zou verlaten waar ze nog woonde en wat aan de zanger toebehoort. Maar daar wil Cevey niets van weten: ze zegt te blijven én wil bovendien een flinke som geld van Collins zien. Dit meldt The Sun.