Mick Jagger kocht een villa voor zijn vriendin.
Volledig scherm
PREMIUM
Mick Jagger kocht een villa voor zijn vriendin. © HLN

BINNENKIJKEN. Mick Jagger blijft de eeuwige gentleman en schenkt zijn vriendin een villa

CelebritiesOok al is hij 77, vrouwen in de watten leggen kan hij nog altijd als de beste. In die mate zelfs dat The Rolling Stones-zanger Mick Jagger een riant optrekje in Florida kocht voor zijn vriendin Melanie (34), de moeder van zijn jongste kind Deveraux (4).

7 reacties

 • Jean Schepens

  2 jaar geleden
  Hij zorgt wel goed voor vrouw en kind maar dat mag/kan natuurlijk geen probleem zijn voor een auteursrechten miljardair ... NONKELJEAN
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  Toffe gast ! Het kan er van af, en tenslotte is ze de moeder van zijn kind, dus niet meer dan normaal. Wens ze nog een lang en gelukkig leven toe.
 • Dick De Zeure

  2 jaar geleden
  Als je zelf niet weet hoe rijk je bent kan je al eens zot doen hé.
 • Gerard Braeckmans

  2 jaar geleden
  Hij was tegen het 'establishment', maar daar kan men niets meer van merken.
 • Marcus Camps

  2 jaar geleden
  Zorg dragen een eufimisme voor het omzeilen van successierechten zal je bedoelen.
 1. ‘The Try Guys’ reageren op exit van Ned Fulmer na overspel met werkneemster: “We verliezen een vriend”
  CELEBRITIES

  ‘The Try Guys’ reageren op exit van Ned Fulmer na overspel met werkneem­ster: “We verliezen een vriend”

  Een week geleden kondigden ‘The Try Guys’ aan dat ze de samenwerking met medeoprichter Ned Fulmer stopgezet hebben. Een gevolg van zijn affaire met een werkneemster in het bedrijf. ‘The Try Guys’ gaan nu verder als drietal. In een video reageren de populaire YouTubers voor het eerst op die moeilijke beslissing: “Ik weet niet of we ooit de pijn kunnen uiten die we nu voelen."
 2. “Als misbruikers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld
  Celebrities

  “Als misbrui­kers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld

  ‘Scary Spice’ Mel B (47) verscheen zondag in een rood powerkostuum op het jaarlijkse congres van de conservatieve Tory-partij in Birmingham. Daar hield Mel een hartverwarmende toespraak over huiselijk geweld, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dat deed ze om de regering op te roepen om het rechtssysteem te veranderen en meer steun te verlenen aan slachtoffers van huiselijk geweld.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.