Johnny Depp
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp © HLN

BINNENKIJKEN. Johnny Depp in nauwe schoentjes nu Amber Heard 91 miljoen eist: acteur moet Frans dorp verkopen

CelebritiesOoit was Johnny Depp (58) meer dan 600 miljoen euro waard. Vandaag schiet daar ‘maar’ één vierde meer van over. De spilzieke acteur smijt met geld en ziet zijn fortuin smelten als sneeuw voor de zon. Niet toevallig zet hij zijn Franse dorp (opnieuw) te koop. Vraagprijs: 45 miljoen euro.

17 reacties

 • willy staes

  3 maanden geleden
  de miserie is begonnen als hij door Paradise aan de deur is gezet , hij moest en zou met angelina jolie de douce in duiken en Vanessa had hem verwittigt dat het einde van hun huwelijk zou betekenen .
 • Andy Staelens

  3 maanden geleden
  In de verste verte geen 91 miljoen waard die zever. Nog geen beetje schandalig zeker wat die durft vragen? Aan de andere kant is het ook er lichtjaren over van wat die gast heeft gekregen om wat filmpjes te maken.
 • Valentin Valmont

  3 maanden geleden
  Je kan Depp niet ongelijk geven, leef en geniet met volle teugen van je rijkdom.
 • Tina Colpaert

  3 maanden geleden
  Trouwen met contracten als je zoveel geld hebt of verdiend!
 • Tawan Tawan

  3 maanden geleden
  Zijn ondergang is nabij.
 1. Hollywoodsterren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraaiing abortuswet: “Onafhankelijk, tenzij je een baarmoeder hebt”
  Celebrities

  Hollywood­ster­ren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraai­ing abortuswet: “Onafhanke­lijk, tenzij je een baarmoeder hebt”

  “4th of July gaat niet door wegens een gebrek aan onafhankelijkheid”, klinkt het op de sociale media van Kim Kardashian. De realityster is ook niet de enige die zich op de Amerikaanse nationale feestdag uitgesproken heeft. Ook andere beroemdheden maakten van de gelegenheid gebruik om te reageren op de terugdraaiing van de abortuswet door het Amerikaanse Hooggerechtshof.