Binnenkijken: John Travolta ziet af na overlijden van Kelly
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkijken: John Travolta ziet af na overlijden van Kelly © rv

BINNENKIJKEN: John Travolta verkoopt het huis waar hij heel gelukkig was met zijn vrouw: “Hij ziet zó af sinds haar dood”

Celebrities“Hij heeft er mooie herinneringen, maar ze zijn té pijnlijk.” Dat is de hoofdreden waarom John Travolta (67) zijn huis in Maine te koop heeft gezet. De filmster vraagt ‘amper’ 4,8 miljoen euro voor de immense woning. Het bewijs dat hij er snel vanaf wil. Want experts schatten de waarde van de villa rond de 7 miljoen euro. “De dood van zijn vrouw doet hem zoveel pijn", vertelt Olivia Newton-John (72). “John ziet nog elke dag af. Ik hoor en zie hem vaak, en onze gesprekken gaan vooral over Kelly. Hij zit nog volop in het rouwproces.”

0 reacties

 1. Priscilla Presley profiteerde in het verleden van het geld van Elvis: ze kreeg onterecht 900.000 dollar per jaar
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley profiteer­de in het verleden van het geld van Elvis: ze kreeg onterecht 900.000 dollar per jaar

  Uit een oude rechtszaak blijkt dat Priscilla Presley (77) onterecht geld kreeg van Elvis Presley Enterprises. Ze verdiende maar liefst 900.000 dollar (ongeveer 818.505 euro) per jaar, ondanks dat ze geen aandeel in het bedrijf had. Het nieuws komt er vlak nadat de ex-vrouw van Elvis Presley zelf een rechtszaak aanspande, omdat ze de geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley, betwist.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.