Ivanka Trump smeedt politieke plannen in deze villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivanka Trump smeedt politieke plannen in deze villa. © HLN

BINNENKIJKEN. Ivanka Trump smeedt politieke plannen vanuit haar nieuwe thuisbasis

CelebritiesNiet alleen Donald Trump zit zonder – presidentieel – werk. Ook zijn oudste dochter Ivanka (39), die tot voor kort adviseur van haar vader was, moet noodgedwongen op zoek naar een nieuwe job. Vanuit haar woonst in Miami broedt ze op nieuwe toekomstplannen, samen met haar gezin.

5 reacties

 • Jean De Grande

  2 maanden geleden
  Dat zijn plannen voor over 4 jaar. ALS, en ik zeg ALS het impeachmentbedrog van de "democrats" zou lukken zodat Donald geen president meer mag worden, worden de rollen omgekeerd en wordt Ivanka de tweede vrouwelijke president van de USA (na harris die eerst nog sleepy joe van de trap gaat gooien) met als hoofdraadgever haar vader. Dat met een nieuw op te richten partij die nu al meer aanhangers heeft dan de Republikeinen vroeger vermits 15% van de democratische kiezers aangeeft Trump te stemmen.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Enen trump was genoeg zeker?!
 • Romana Crabbe

  2 maanden geleden
  Ivanka zal misschien kandidate worden voor het presidentschap zeker en zo kan Trump zich dan ook weer moeien
 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Als ge als oranje tomaat met een buitenaards kapsel de wereldleider wil spelen, dan moet ge wel heel zelfverzekerd zijn. Jammer genoeg zijn het juist die zelfverzekerden waar ge weinig mee kunt communiceren op gelijk niveau. Dat de dochter dezelfde trekjes vertoont doet vermoeden dat het voor America beter zou zijn dat ze een job zoekt als kapster of serveerster. Dan wordt men gevrijwaard van veel onzin in de politiek.
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Dromen mag altijd.
 1. Na opnames in afkickklinieken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Na opnames in afkickkli­nie­ken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”

  ‘t Is feest ten huize van Amanda Bynes vandaag. De voormalige steractrice - vooral bekend van haar rollen in ‘What A Girl Wants’ en ‘She’s The Man’ - viert haar 35ste verjaardag en dat doet ze volgens haar advocaat “in goede gezondheid”. Na turbulente jaren, verschillende arrestaties, een mentale inzinking en een knoert van een verslaving barst het voormalige kindsterretje weer van de nieuwe plannen.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is