Het Londense huis van Ellie Goulding.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Londense huis van Ellie Goulding. © Getty

BINNENKIJKEN. In dit huis verwerkte Ellie Goulding haar mentale dip: “Nu kan ze de spotlights weer aan”

CelebritiesZe is jaren onder de radar gebleven, maar nu wil Ellie Goulding (33) de aandacht weer opzoeken. De Engelse nachtegaal, die met Love Me Like You Do de soundtrack verzorgde van filmhit Fifty Shades of Grey, overwon haar diepgewortelde angsten en durft weer naar de toekomst kijken.

0 reacties

 1. Na bikkelharde strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Na bikkelhar­de strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis

  Damian Hurley, de 19-jarige zoon van Elizabeth Hurley (56), ziet zijn erfenis aan zijn neus voorbijgaan. Nadat zijn vader Steve Bing in juni 2020 op 55-jarige leeftijd overleden is, kwam er normaal gezien 210 miljoen euro zijn richting uit. Alleen gaat dat bedrag nu in rook op, want de familie van zijn overleden vader slaagde erin om Damian een jaar na zijn overlijden te onterven. Elizabeth zelf is er het hart van in en voelt zich verraden. “Wat Steve wilde, is nu harteloos teruggedraaid.” Hoe kregen ze dat voor mekaar? En hoe moet het nu verder met Damian?
 2. “Huis Jamie Lynn Spears gekocht van Britney’s geld”
  Celebrities

  “Huis Jamie Lynn Spears gekocht van Britney’s geld”

  Een penthouse aan het strand in Destin, Florida, ter waarde van zo’n 850.000 euro, is volgens The Sun gekocht door Britney Spears (39), maar wordt regelmatig bewoond door haar jongere zus Jamie Lynn (30). Het pand staat geregistreerd onder de naam Bridgmore Timber LLC, een bedrijf dat volgens belastingpapieren toebehoort aan Britney. En dat is opvallend, omdat Jamie Lynn beweert ‘nog nooit geld of iets anders van haar zus te hebben aangenomen’.