In deze villa houden Kim en Kanye zich schuil.
Volledig scherm
In deze villa houden Kim en Kanye zich schuil. © HLN

BINNENKIJKEN. In deze chique villa proberen Kim Kardashian en Kanye West hun relatie te redden

CelebritiesKim Kardashian (39) en Kanye West (43) zijn op vakantie in de Dominicaanse Republiek. Daar hopen ze de brokken van hun relatie te kunnen lijmen. Kanye beschuldigde Kim publiekelijk van overspel tijdens het eerste event van zijn presidentscampagne, dus de twee hebben veel om over te praten. Ook hun vier kinderen zijn van de partij tijdens het uitstapje. 

  1. Hugh Grant piekert vaak over ouder worden: “Mijn nachtkastje begint meer en meer onder het gewicht van mijn pillen te lijden”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hugh Grant piekert vaak over ouder worden: “Mijn nachtkast­je begint meer en meer onder het gewicht van mijn pillen te lijden”

    Hugh Grant is net zestig geworden en in de fleur van zijn leven, maar toch begint zijn naderende pensioengerechtigde leeftijd hem alsmaar meer parten te spelen. Elk potje tennis gaat met de nodige spierpijn gepaard, een kunstheup ligt in het verschiet en zijn nachtkastje begint nu echt wel onder het gewicht van zijn pillen te lijden. Voor romantische komedies is hij naar eigen zeggen “te oud en te lelijk”, al is dat laatste nog het minste van zijn zorgen: “Er is helemaal niks sexy aan ouder worden, al vind ik het wél fijn dat ik niet meer die jonge, knappe leading man in Hollywood hoef te zijn. Want nu kan ik eindelijk rollen aannemen die ik wél graag doe.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement