De gevangenis van Boris Becker.
Volledig scherm
PREMIUM
De gevangenis van Boris Becker. © Getty

BINNENKIJKEN. Boris Becker overgeplaatst naar ‘welzijnsgevangenis’: “Hij krijgt nú al een voorkeursbehandeling”

CelebritiesFrom hero to zero: Boris Becker (54) werd veroordeeld voor fraude en ruilde zijn luxeleventje in voor eentje achter tralies. De HMP Huntercombe in Oxfordshire wordt door sommigen omschreven als een ‘welzijnsgevangenis’, maar Boris’ medegevangenen hebben het op hem gemunt. “Hij krijgt een voorkeursbehandeling!” In deze gevangenis zal Boris de komende 18 maanden doorbrengen. 

5 reacties

 • Roger De Munck

  4 maanden geleden
  De opsluiting op zich is de straf. Je bent van je vrijheid berooft das al erg genoeg. Dan nog eens diep in de schulden worden gestoken omdat je nog voor je verblijf moet betalen. Dan is de kans heel groot dat je terug hervalt. Gedetineerden hebben ook rechten. In de gevangenis van Hoogstraten moet je op een emmer je behoefte doen. Das toch niet meer menselijk anno 2022.
 • Christine Raes

  4 maanden geleden
  En dan nog ontkennen dat er geen klasse justitie bestaat.
 • Pieter martens

  4 maanden geleden
  Het oude liedje: met geld kun je veel "bereiken".
 • Ludo Wouters

  4 maanden geleden
  Veel belastingbetalers die zelf in de kou zitten en die het eind van de maand niet halen en honger lijden, betalen voor die gasten. Het zou beter zijn dat gevangenen zelf voor hun kost en inwoon zouden betalen. Kunnen zij het niet, dan hun familie en wanneer die het niet kunnen of er geen is, gewoon dwangarbeid.
 • Kris Dhooghe

  4 maanden geleden
  Enkelband zou al genoeg zijn,nu is hij precies een moordenaar
 1. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
  Celebrities
  2

  Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

  Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.
 1. Mariah Carey nodigt fans uit bij haar thuis: “Je moet een keer in je leven Kerst in New York vieren”
  Celebrities

  Mariah Carey nodigt fans uit bij haar thuis: “Je moet een keer in je leven Kerst in New York vieren”

  Het ultieme kerstcadeautje? Een uitnodiging bij ‘All I Want For Christmas’-zangeres Mariah Carey (52) herself. Ze gunt twee fans een onvergetelijke kersttrip naar New York. Een verblijf in een prachtig hotel, winkelen op haar kosten en een concert bijwonen: niets ontbreekt om de kerstsfeer op te snuiven. “Voor één keer geef ik twee fans de kans om een onvergetelijke en magische ervaring te beleven.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.