Amber Heard - huis in Yukka Valley
Volledig scherm
PREMIUM
Amber Heard - huis in Yukka Valley © REUTERS/ MLS

BINNENKIJKEN. Amber Heard moet geliefde woning verkopen om grote financiële put te dempen

CelebritiesHet proces van Amber Heard (36) vs Johnny Depp (59) heeft er stevig ingehakt. Bij beide partijen, maar vooral de actrice heeft het sindsdien financieel zwaar. Een faillissement loert om de hoek, en dus zet Amber alle zeilen bij om het hoofd boven water te kunnen houden: ze gaat in hoger beroep, én verkoopt de woning waar ze met haar één jaar oude dochter Oonagh heel wat mooie momenten beleefde. De 1,1 miljoen euro die ze ervoor kreeg, is eigenlijk veel te weinig voor wat het domein te bieden heeft.

9 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  1 maand geleden
  Als je met geen geld kan omgaan ,en geen tweede Jonny deb. vindt en ik denk dat ze nu genoeg gekend is bij de mannen met al haar leugens en acteer werk in de rechtbank dat er geen enkele man meer staat te springen voor haar ,hopelijk wordt ze bij een volgend vonnis nog zwaarder gestraft.
 • Yves François

  1 maand geleden
  Ze blijft maar graven aan haar put.
 • Patrick Rasschaert

  1 maand geleden
  Hopelijk wordt ze bij een nieuw vonnis terug veroordeeld en met een zwaardere straf tot schadevergoeding zodat ze volledig aan de grond zit.
 • James Williams

  1 maand geleden
  Niet meer dan terecht na hetgeen ze Depp heeft aangedaan.
 • Guido Vanden Berg

  1 maand geleden
  T' is zoals altijd, in een zaak zijn drie partijen, een dader, een slachtoffer en een advocaat en er is er altijd maar 1 die erbij wint en dat is de advocaat, en dat is hier ook zo, haar raadsman heeft die vrouw misschien aangeraden dat ze nog kan winnen en hem dan ook nog betalen.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Beroemdheden betuigen steun aan Iraanse bevolking: “Een aanval tegen één vrouw is een aanval tegen ons allen”

  Beroemdhe­den betuigen steun aan Iraanse bevolking: “Een aanval tegen één vrouw is een aanval tegen ons allen”

  In Iran zijn momenteel hevige protesten aan de gang naar aanleiding van de dood van de 22-jarige Mahsa Amini, die werd mishandeld door de zedenpolitie omdat ze haar hijab niet correct droeg. Bij de demonstraties zouden al zeker 8.000 betogers gearresteerd zijn en kwamen al 180 mensen om het leven. Op sociale media lopen de gemoederen hoog op en gaan de hashtags over de kwestie viraal. Ook verschillende celebrity’s hebben hun steun aan de Iraanse betogers betuigd. Een overzicht.
 3. Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles
  Play
  Celebrities
  1

  Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles

  Na al het ‘Don’t Worry Darling’-drama lijkt het alsof Harry Styles (28) en Olivia Wilde (38) dan toch nog steeds een stel vormen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film, waarna ze een relatie startten. Maar naarmate de première van de film naderde, bleek het steeds slechter te gaan tussen hen. Zo leken ze elkaar op de première zelfs straal te negeren. Maar nu blijken de brokken weer gelijmd te zijn. Olivia stond namelijk vrolijk mee te dansen vanaf de zijlijn tijdens Harry’s laatste concert in Madison Square Garden, New York City.
 4. Vijftiger Helena Christensen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”
  Celebrities
  5

  Vijftiger Helena Christen­sen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”

  Vergeet Bella Hadid, Kendall Jenner of zelfs de ‘Victoria’s Secret’-engeltjes. Hét lingeriemodel dat dezer dagen furore maakt is niemand minder dan Helena Christensen. 53 is ze ondertussen, maar de Deense heeft niet aan schoonheid ingeboet. Dat bewijst ze met een resem sexy kiekjes voor het Britse label Coco de Mer. “Ik straal iets uit waardoor ik anderen kan inspireren.”