Evan Agostini/Invision/AP
Volledig scherm
© Evan Agostini/Invision/AP

Billie Eilish zette modemerk onder druk voor Met Gala: “Ik draag de jurk enkel als je stopt met bont”

CelebritiesAfgelopen nacht straalden heel wat celebrities op het Met Gala in het Metropolitan Museum of Art in New York. Heel wat bekendheden kozen voor een opvallende look, en daaronder hoort ook Billie Eilish (19). De zangeres was bijna onherkenbaar in haar lange jurk van Oscar de la Renta, die meer betekenis had dan je zou denken. Ze kon modemerk Oscar De La Renta immers onder druk zetten om voortaan bont te weren in hun collecties.

6 reacties

 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Bont is allang achterhaald en niet meer in de mode maar het word nog degelijk veel gebruikt, dikwijls nog in voeringen of kragen.
 • Steven van Soom

  1 jaar geleden
  Ten eerste zijn er wel degelijk nog huizen die bint gebruiken of pas recent ermee stopten, en Billie staat met dit baljurk prachtig mee. Top zangeres met top albums en nummers trouwens
 • Rushmore Peetermans

  1 jaar geleden
  Mooi kleed maar dat is dan ook alles.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  Dat verlegen kind is een mooie vrouw geworden. En nog slim ook.
 • imke de meester

  1 jaar geleden
  prachtig kleed en mooie ontwerper
 1. Will Smith blikt in ‘The Daily Show’ terug op Oscar-incident: “Dit is niet wie ik wil zijn”
  Celebrities

  Will Smith blikt in ‘The Daily Show’ terug op Os­car-incident: “Dit is niet wie ik wil zijn”

  Will Smith (54) is er stilaan klaar voor om zijn plek in de schijnwerpers opnieuw op te eisen. In de afgelopen maanden deelde de acteur al enkele online statements. Op maandag maakte de Oscarwinnaar dan weer zijn opwachting in ‘The Daily Show With Trevor Noah’. Smith was er te gast om zijn nieuwe film ‘Emancipation’ voor te stellen, maar Trevor Noah (38) zelf kon het uiteraard niet laten om even terug te blikken op het ondertussen wereldberoemde Oscar-incident.
 2. ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”
  Celebrities

  ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”

  Het is geen geheim dat het er niet altijd even koosjer aan toe ging op de set van ‘One Tree Hill’. Enkele actrices hebben zich namelijk al meermaals uitgesproken over het vermeende misbruik achter de schermen van de populaire reeks. Maar nu getuigen Sophia Bush (40) en Hilarie Burton (40) dat ze ook naast de set gedwongen werden tot dingen waar ze niet achter stonden: “We moesten die fotoshoot doen.”