Evan Agostini/Invision/AP
Volledig scherm
© Evan Agostini/Invision/AP

Billie Eilish zette modemerk onder druk voor Met Gala: “Ik draag de jurk enkel als je stopt met bont”

CelebritiesAfgelopen nacht straalden heel wat celebrities op het Met Gala in het Metropolitan Museum of Art in New York. Heel wat bekendheden kozen voor een opvallende look, en daaronder hoort ook Billie Eilish (19). De zangeres was bijna onherkenbaar in haar lange jurk van Oscar de la Renta, die meer betekenis had dan je zou denken. Ze kon modemerk Oscar De La Renta immers onder druk zetten om voortaan bont te weren in hun collecties.

6 reacties

 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  Bont is allang achterhaald en niet meer in de mode maar het word nog degelijk veel gebruikt, dikwijls nog in voeringen of kragen.
 • Steven van Soom

  1 maand geleden
  Ten eerste zijn er wel degelijk nog huizen die bint gebruiken of pas recent ermee stopten, en Billie staat met dit baljurk prachtig mee. Top zangeres met top albums en nummers trouwens
 • Rushmore Peetermans

  1 maand geleden
  Mooi kleed maar dat is dan ook alles.
 • wim CLAES

  1 maand geleden
  Dat verlegen kind is een mooie vrouw geworden. En nog slim ook.
 • imke de meester

  1 maand geleden
  prachtig kleed en mooie ontwerper
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.