RV
Volledig scherm
© RV

Billie Eilish voelt zich na lange periode van angst opnieuw zelfzeker: “Ik had het gevoel dat ik geen talent had”

CelebritiesBillie Eilish heeft zich een tijd lang onzeker en ongetalenteerd gevoeld. “Ik had het gevoel dat ik altijd onder druk stond en was bang dat ik niet genoeg deed”, vertelt de zangeres in een interview met VEVO. Door zich te focussen op haar tweede album, kreeg ze terug vertrouwen.

13 reacties

 • Bart De Groote

  1 jaar geleden
  Ik heb een heel brede muzieksmaak en vind vele zaken goed, maar van het 'fenomeen' Billie Eilish snap ik echt geen bal. Sommige deuntjes zijn wel leuk, maar zingen kan ze absoluut niet. Doet ze ook nauwelijks, het is meer zuchten. Daarnaast ziet ze er constant gedrogeerd uit. Als dit toonbeeld van middelmatigheid het nieuwe soort idolen is, geef mijn portie dan maar aan Fikkie.
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Wat een gezeur ! Uiteindelijk is al deze aandacht trekkerij alléén maar PR onzin om de verkoop van hun platen te stimuleren ! Er is nooit niks van écht waar .
 • Wesley De Ghouy

  1 jaar geleden
  Bijna elke keer bij een nieuw album van een artiest komt er net ervoor een dramatisch verhaal. Hoe ze erbij gekomen zijn…
 • Walter Van Asbroeck

  1 jaar geleden
  Door de blik in haar ogen lijkt ze constant gedrogeerd, moet erg zijn voor haar.
 • Caroline Vereecken

  1 jaar geleden
  Ken haar muziek via mijn dochter, die fan van haar is. Super-talent hoor!! Mooie liedjes, hoor ze graag!!
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Selena Gomez laat van zich horen na interview Hailey Bieber: “De reacties zijn verachtelijk én walgelijk”
  Celebrities
  1

  Selena Gomez laat van zich horen na interview Hailey Bieber: “De reacties zijn verachte­lijk én walgelijk”

  Heel wat Jelena-fans hebben de breuk tussen Justin Bieber (28) en Selena Gomez (30) duidelijk nog niet verteerd. Intussen is de zanger vier jaar getrouwd met topmodel Hailey Bieber (25), maar het interview van die laatste in de podcast ‘Call Her Daddy’ maakte de voorbije dagen heel wat tongen los. Selena besloot dan ook de vele haters op hun plaats te zetten in een TikTok-video.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.