Billie Eilish
Volledig scherm
PREMIUM
Billie Eilish © AFP

Billie Eilish maakt bocht van 180 graden, en daar zijn niet alle fans blij mee: “Al je principes overboord gegooid om erbij te horen”

CelebritiesMet uitgesproken sexy outfits gooit popzangeres Billie Eilish (19) in Vogue al haar mysterie overboord, letterlijk en figuurlijk. Vreselijk hypocriet, klink het bij critici. Billie zelf zal het echter worst wezen: zij wil vooral een statement maken over het seksueel misbruik waarmee ze te maken kreeg. Maar heeft zo’n statement eigenlijk enige impact? 

0 reacties

 1. Post Malone maakt lelijke val tijdens optreden en belandt in het ziekenhuis: “Ik heb me flink bezeerd”
  Play
  CELEBRITIES

  Post Malone maakt lelijke val tijdens optreden en belandt in het ziekenhuis: “Ik heb me flink bezeerd”

  Post Malone (27) maakt een lelijke val tijdens zijn optreden in St. James, een stad in de Amerikaanse staat Missouri. Tijdens een bepaald moment in de show, gaat een deel van het podium met instrumenten omlaag. Normaal gezien moet de rapper daar rond lopen, maar deze keer liep hij recht naar het gat toe. Na de val kon Post Malone niet meer rechtstaan, waardoor dokters hem te hulp schoten en hem van het podium haalden. Na een kwartier kwam hij weer het podium op om zijn show af te ronden. Op Instagram doet hij het hele verhaal en bedankt hij de aanwezigen voor hun geduld.
 2. Lea Michele reageert op geruchten dat ze niet kan lezen: deelt grappige TikTok-video
  Play
  Celebrities

  Lea Michele reageert op geruchten dat ze niet kan lezen: deelt grappige Tik­Tok-vi­deo

  ‘Glee’-actrice Lea Michele (36) heeft nu ook een TikTok-account en reageert meteen op de geruchten dat ze niet kan lezen. De theorie deed de laatste maanden veel de ronde op sociale media. Het startte als een grap, maar mensen begonnen al snel te zoeken naar écht bewijs. Nu gebruikt de zangeres het platform om zelf met deze roddel te lachen. Vorige maand was ze er echter nog niet mee gediend en noemde het erg seksistisch.