Billie Eilish
Volledig scherm
Billie Eilish © EPA

Billie Eilish bekent: “Ik heb me nog nooit gewild gevoeld”

CelebritiesIn een lang interview met GQ vertelt popster Billie Eilish (18) openhartig over haar zelfbeeld en over haar voorbije relaties. “Ik weet dat ik uiteindelijk wel iemand zal vinden, maar op dit moment kan ik het me niet voorstellen.”

3 reacties

 • Bart De Groote

  10 maanden geleden
  T zou misschien helpen als ze eens zou lachen. Wie wil nu een vriendin die constant kijkt alsof alles haar tegensteekt en niets haar interesseert? T zal wel een pose zijn, maar erg aantrekkelijk is het niet.
 • Joan Lute

  10 maanden geleden
  Komt bekend voor, als je 42 jaar nooit gewaardeerd bent, uitgesloten en continu gepest wordt dan ga je jezelf ook niet graag meer zien en vraag je af of het leven nog wel de moeite waard is en eruit stappen de pijn doet stoppen. Tot die dat komt dat die enige persoon voor je ogen staat en je de spiegel voorhoudt die je doet inzien dat je wel de moeite waard bent en je helpt je vertrouwen terug te vinden om samen verder te gaan en alsnog het mooie leven dat je niet gegund was toch te gaan leven
 • Johan Streulens

  10 maanden geleden
  Best leuk..de verwarring steeds om haar zelf..net al ieder jong of oud, man of vrouw of wat dan ook. Niet echt fan zijnde..eerder haar inzichten , best meer dan steunende: een simpel mens te blijven= jij of ik..ieder.. achter de maskerade en show steeds.. ieder , ieder zichzelf zijn kan. Eilisch best een voorbeeld zijnde, heilige huisjes","onzin" weten te slopen! Haar persoonlijkheid best weten waarderen..de wereld er nood aan hebbende. (Even zoeken nu op haar zingen..)
 1. ‘Glee’-collega’s eren Naya Rivera tijdens de GLAAD Awards
  Celebrities

  ‘Glee’-collega’s eren Naya Rivera tijdens de GLAAD Awards

  De cast van ‘Glee’ kwam afgelopen nacht virtueel samen tijdens de 32ste GLAAD Media Awards om een hulde te brengen aan hun overleden co-ster Naya Rivera. De actrice kroop in de huid van de cheerleader Santana en werd geprezen voor haar baanbrekende vertolking van het personage dat op vrouwen viel. Ook Rivera’s mama had een boodschap voor haar dochter. “Ik geloof niet dat ze zich realiseerde hoe belangrijk ze voor deze wereld was.”
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers