Billie Eilish en Jesse Rutherford
Volledig scherm
Billie Eilish en Jesse Rutherford © Photo News/CLICK NEWS AND MEDIA

Billie Eilish (20) heeft de liefde gevonden bij 31-jarige Jesse Rutherford (en daar zijn veel fans niet blij mee)

CelebritiesHet is geen geheim meer: Billie Eilish (20) en de Amerikaanse zanger Jesse Rutherford (31) zijn een koppel. De twee werden dinsdagavond samen gefotografeerd in Los Angeles, terwijl ze elkaar openlijk zoenden en omhelsden. Op sociale media zijn de meningen echter verdeeld, want Jesse is namelijk elf jaar ouder dan Billie.

3 reacties

 • Frederic Deraedt

  5 maanden geleden
  Als ze maar gelukkig is wat is 11 jaar nu nög
 • An Pensaert

  5 maanden geleden
  Mijn echtgenoot is ook elf jaar ouder dan mij. Daar was ook niet iedereen gelukkig mee toen ik met hem begon. Ondertussen al vierentwintig jaar gehuwd.
 • Leen Demeyer

  5 maanden geleden
  Waar moeit men zich mee. Men zou blij moeten zijn voor iemand die gelukkig is.
 1. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden”
  Celebrities

  Vrouw van dementeren­de Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinne­rin­gen levend houden”

  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.