EPA
Volledig scherm
© EPA

Bill Cosby verbijstert vriend en vijand in eerste interview achter de tralies (en toont geen greintje spijt)

CelebritiesÉén jaar en zeven maanden na zijn veroordeling voor seksueel misbruik geeft Bill Cosby (82) zijn versie van de feiten. In een gesprek met website BlackPressUSA.com blijft de gevallen komiek zijn onschuld uitschreeuwen. Meer zelfs. Cosby laat weten nooit spijt te zullen betuigen.

6 reacties

 • lilianne van neylen

  4 jaar geleden
  Zoals er veel in Amerika fake is, is het ook hier perfect mogelijk dat er eigenlijk niets van waar is. Een horde vrouwen ronselen om tegen een rijke man te getuigen in ruil voor schadevergoeding is in Amerika echt niet moeilijk! Als de pers genoeg ingezet wordt ben je al schuldig voor er een bewijs geleverd is. En de dames hadden geen bewijs, enkel hun woord!
 • Jean Paul Peelis

  4 jaar geleden
  Een groot acteur. Hij hangt tenminste de zielepoot niet uit. Sterke persoonlijkheid.
 • Marcel Desmet

  4 jaar geleden
  Het is zoals met de LEZ zones in steden, wie betaalt mag er in. Hij zal vergeten betalen zijn aan die vrouwen en moet nu boeten. Had hij betaald, dan was er geen probleem geweest.
 • Marleen Jaspers

  4 jaar geleden
  Ontkenning en de verantwoordelijkheid van zich afduwen... Heel herkenbaar! Mijn dader doet net hetzelfde en maakt mij verwijten dat ik hem valselijk beschuldig op het www, terwijl ik zijn naam, nog graad van verwantschap nooit vermeld heb toen ik een #metoo-boodschap op mijn Facebook plaatste...intussen 2 jaar geleden. Hij heeft ook alle contact met mij verbroken, denkt dat hij het zo voor mij moeilijker maakt om mijn leven verder te zetten... Heeft hij het even mis! Ik ben content!
 • Mario Roman

  4 jaar geleden
  Hoe dat ze er ook maar op komen om hem te interviewen. Geef die man toch geen forum meer