EPA
Volledig scherm
© EPA

Bill Cosby verbijstert vriend en vijand in eerste interview achter de tralies (en toont geen greintje spijt)

CelebritiesÉén jaar en zeven maanden na zijn veroordeling voor seksueel misbruik geeft Bill Cosby (82) zijn versie van de feiten. In een gesprek met website BlackPressUSA.com blijft de gevallen komiek zijn onschuld uitschreeuwen. Meer zelfs. Cosby laat weten nooit spijt te zullen betuigen.

6 reacties

 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  Zoals er veel in Amerika fake is, is het ook hier perfect mogelijk dat er eigenlijk niets van waar is. Een horde vrouwen ronselen om tegen een rijke man te getuigen in ruil voor schadevergoeding is in Amerika echt niet moeilijk! Als de pers genoeg ingezet wordt ben je al schuldig voor er een bewijs geleverd is. En de dames hadden geen bewijs, enkel hun woord!
 • Jean Paul Peelis

  2 jaar geleden
  Een groot acteur. Hij hangt tenminste de zielepoot niet uit. Sterke persoonlijkheid.
 • Marcel Desmet

  2 jaar geleden
  Het is zoals met de LEZ zones in steden, wie betaalt mag er in. Hij zal vergeten betalen zijn aan die vrouwen en moet nu boeten. Had hij betaald, dan was er geen probleem geweest.
 • Marleen Jaspers

  2 jaar geleden
  Ontkenning en de verantwoordelijkheid van zich afduwen... Heel herkenbaar! Mijn dader doet net hetzelfde en maakt mij verwijten dat ik hem valselijk beschuldig op het www, terwijl ik zijn naam, nog graad van verwantschap nooit vermeld heb toen ik een #metoo-boodschap op mijn Facebook plaatste...intussen 2 jaar geleden. Hij heeft ook alle contact met mij verbroken, denkt dat hij het zo voor mij moeilijker maakt om mijn leven verder te zetten... Heeft hij het even mis! Ik ben content!
 • Mario Roman

  2 jaar geleden
  Hoe dat ze er ook maar op komen om hem te interviewen. Geef die man toch geen forum meer
 1. Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aangeklaagd”
  Play
  Celebrities
  14

  Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aange­klaagd”

  Amber Heard heeft voor het eerst toegegeven dat ze haar beloofde 7 miljoen euro voor het goede doel niet gedoneerd heeft. Heard beweerde aanvankelijk dat ze al het geld dat ze ontving na haar scheiding met Johnny zou doneren aan een organisatie die zich inzet tegen huiselijk geweld, en aan een kinderziekenhuis. “Ik kon niet, want ik werd aangeklaagd door Johnny”, krabbelt ze nu terug.
 2. Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard
  Play
  Celebrities

  Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard

  Midden april werd Gina Deuters, een goede vriendin van Johnny Depp, uit de rechtbank gezet. Deuters moest normaal gezien getuigen in het proces tussen de acteur en zijn ex-vrouw Amber Heard. Alleen had de vrouw voor haar getuigenis al enkele filmpjes van het proces gezien. Als gevolg moest ze de rechtszaal verlaten. Ondertussen heeft de vrouw echter een tweede kans gekregen. In een interview met het Amerikaanse ‘Page Six’ doet Gina Deuters nu alsnog haar verhaal. “In het begin leek ze een aardige huisvrouw, maar al snel kwam haar ware aard naar boven.”